Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 13 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Kylie Jenner onthult de naam van haar zoon en Twitter gaat compleet los

Net als bij de eerste zwangerschap gingen er ook bij de tweede zwangerschap van Kylie Jenner flink wat geruchten rond op het internet. Zo ontdekten fans voor de officiële aankondiging al dat de 24-jarige realityster zwanger was. Ook over de naam werd flink gespeculeerd, maar daar is nu een einde aan gekomen. Kylie Jenner onthulde de naam van haar pas geboren zoon namelijk afgelopen vrijdag en één ding is zeker: fans hebben een duidelijke mening.

Welkom Wolf Webster.

Kylie Jenner bevallen

Oplettende fans zagen in een korte tijd veel verschillende soorten nagels voorbijkomen op het Instagram-account van Kylie Jenner en dat moest betekenen dat ze zwanger was. En ja hoor, niet veel later maakte Kylie bekend dat ze in verwachting was van haar tweede kindje met Travis Scott. Wat volgde waren verschillende iconische foto’s van Kylie Jenner die haar zwangere buik showde en fans – inclusief wij – konden er geen genoeg van krijgen.

Hoewel Kylie Jenner veel meer deelde over haar tweede zwangerschap gingen er nog steeds ontzettend veel geruchten rond. Zo waren fans er heilig van overtuigd dat de realityster in december al was bevallen van haar tweede kindje. Dit bleek niet waar te zijn, want op 7 februari maakte Kylie Jenner op Instagram bekend dat haar zoon is geboren op 2 februari 2022.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Wolf Webster

Social media ging compleet los toen Kylie Jenner onthulde dat ze was bevallen. Ze liet namelijk weten dat ze was bevallen van een zoon, maar hield de naam nog even voor zichzelf. Dit zorgde ervoor dat het internet massaal ging speculeren over wat de naam zou kunnen zijn. Zo dachten fans op TikTok dat Kylie Jenner en Travis Scott hun zoon “Angel” gingen noemen.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover, want toen onthulde Kylie Jenner op haar Instagram-verhaal de naam van haar zoon. “Wolf Webster 🤍”, schreef ze op een zwarte achtergrond. Hoewel wij de naam ontzettend leuk vinden lijkt het erop dat veel fans een duidelijke mening hebben over de naam van de nieuwste Kardashian-Jenner.

Kylie Jenner Wolf Webster
Instagram / @kyliejenner

Volgens TikTok is dit dé dubbelganger van Kylie Jenner

Twitter

Twitter gaat sinds de aankondiging van vrijdag compleet los. Niet zo gek dus dat “Wolf Webster” trending gaat op het platform. Naast alle leuke reacties zijn er ook veel fans die grappen maken over de naam. Zo schrijft een fan: “WOLF WEBSTER…ok bestie.” Andere fans schrijven: “i dont judge a single baby name but i would not be pregnant for 9 months to name my baby wolf webster” 😭”, “Stormi and Wolf Webster on The Kardashians season 60”, “Kylie named her Son Wolf Webster?” en “this girl named her dog Norman but her human child Wolf Webster.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.