Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt eerste foto’s met haar baby bump op Instagram

Kylie Jenner maakte gisteren haar tweede zwangerschap bekend via een ontroerende video op Instagram. Daarin zagen we haar 3-jarige dochter Stormi Webster, vriend Travis Scott en moeder Kris Jenner op het nieuws reageren. Na lange geheimhouding deelt ze nu de eerste foto’s met haar baby bump op Instagram.

En die zijn ge-wel-dig.

Kylie Jenner is zwanger

Haar eerste zwangerschap werd pas bevestigd toen ze al bevallen was, maar nu Kylie haar tweede zwangerschap bekend heeft gemaakt kunnen we rekenen op een grote hoeveelheid aan zwangerschapslooks. Kylie Jenner staat namelijk niet alleen bekend om haar beautylooks, ook haar outfits zijn vaak gedurfd. Gisteravond kwam Kylie aan in New York City voor New York Fashion Week en het Met Gala en liet ze haar baby bump voor het eerst in het openbaar zien.

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Dat deed ze natuurlijk niet in een saaie set zwangerschapskleding, Kylie droeg namelijk een wit leren mini-jurk en een matching trenchcoat met een mini Balenciaga-tas en een paar neutrale pumps. Ze maakte het geheel af met een zilveren zonnebril. Eén ding is zeker: Kylie Jenner doet er alles aan om er hot uit te zien tijdens haar zwangerschap.

Reacties

Volgers en fans reageren natuurlijk enthousiast op de look van Kylie. Zo schrijft iemand, “🔥🔥🔥whewwww shitttt😍” en voegt een ander toe, “yasss the pregnancy content is 🔥🔥🔥.” Fans zijn maar wat blij dat ze dit keer wél worden overspoeld met zwangerschapslooks van Kylie Jenner. Zo schrijft een volger, “the fact that we get to live thru kylie pregnant era!!!!!!!! SCREAMING ❤️” en voegt nog iemand toe, “the pregnancy content we all needed!!!!”

Het lijkt erop dat we nog niet klaar zijn met Kylie en haar baby bump, het is natuurlijk overduidelijk dat we nu al uitkijken naar haar look voor het Met Gala op aanstaande maandag 13 september in New York City.

Kylie Jenner brengt iconische 90’s laagjes terug met nieuw kapsel op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.