Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 24 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Kylie Jenner geeft toe met welke zus ze het minste heeft

Waar de meeste mensen nóóit zouden kunnen kiezen tussen hun vader of moeder, zussen of broers, lijkt Kylie Jenner daar minder moeite mee te hebben. In een interview met Vanity Fair verklapt ze haar favoriete zus én minst favoriete zus.

Wij zijn vooral benieuwd hoe sportief de zussen dit opnemen…

Het imperium van de Kardashian-Jenners

Of je ze nou op de voet volgt en fan bent, of eigenlijk het liefst zou willen blokkeren op alle formatten: dat de Kardashian-Jenner familie succesvol is, is een understatement. Alle dochters van momager Kris Jenner hebben inmiddels op hun eigen manier een flink imperium opgericht.

Vooral één van de oudste en de jongste van de familie hebben het erg goed voor elkaar. De één na oudste, Kim, werd vooral bekend door een uitgelekte sekstape en haar ronde bilpartij. Aan de start van haar carrière werd ze nog wel eens talentloos genoemd, maar inmiddels heeft ze haar kwaliteiten flink laten zien. Momenteel staat ze bekend als onderneemster, influencer en moeder van haar vier kinderen. Toch was het niet Kim, maar Kylie die alle records verbrak. Een aantal jaar geleden werd zij op 21-jarige leeftijd de jongste ‘selfmade’ miljardair ooit. Dat de familie elkaar ondersteunt, helpt en uplift moge duidelijk zijn.

Ook het Kardashian-huisje heeft zijn kruisje, want Kylie Jenner heeft een minst favoriete zus

Waar je zou verwachten dat het one big happy family is, blijkt dat ook zij weleens hun champagne problems hebben. In de realityserie Keeping up with the Kardashians en de vorig jaar gelanceerde The Kardashians, is te zien dat de zussen het niet altijd even goed met elkaar kunnen vinden. Soms vliegen de scheldwoorden je als kijker om de oren en is het wachten tot de celebs elkaar aanvliegen. Ieder huisje heeft z’n kruisje, toch?!

Dat de zussen allemaal verschillend zijn, maken ze maar al te graag duidelijk. Toch zou menig mens het lastig vinden om een keuze te maken wie van de familie je meest favoriet en minst favoriet is. Kylie blijkt hier minder moeite mee te hebben en legde dit in een interview met Vanity Fair haarfijn uit.

De meest favoriete zus van Kylie Jenner

Kylie laat er geen doekjes om winden wie haar favo zus is. Ze geeft aan dat ze altijd in contact is met Kim, dat ze haar altijd belt als ze iets nodig heeft en dat ze de laatste tijd door veel vergelijkbare situaties gaan. Dit heeft ertoe geleid dat ze een enorm sterke band hebben gekregen. Ook heeft Kim haar geleerd in zichzelf te geloven en sterk te zijn.

De minst favoriete zus van Kylie Jenner

Opvallend genoeg had de jongste K er ook helemaal geen moeite mee om haar minst favoriete zus te benoemen. Waar je zou verwachten dat ze de beste band heeft met de zus waarbij ze het dichtst in de buurt zit qua leeftijd, blijkt daarvan juist het tegenovergestelde waar te zijn. Kendall is momenteel de zus waar ze, zonder twijfel, het minste mee gemeen heeft. Toch geeft ze nog wel een meer positieve boodschap aan het statement: “You know what they say, though? Opposites attract and that’s how it works with us.”

Hailey Bieber en Kylie Jenner maken Selena Gomez opnieuw belachelijk en deze video bewijst het

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.