Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner vist casual een Rolex van 41 duizend dollar uit haar tas tijdens een ‘what’s in my bag’-video

We weten allemaal dat Kylie Jenner over heel wat geld bezit (miljoenen, zo niet miljarden) en dat het dus ook helemaal niet zo gek is dat zij waarschijnlijk net iets anders met haar spullen omgaat dan wij. In een recente TikTok-video doet ze een ‘What’s In My Bag’ en daar vist ze zonder blikken of blozen een kleine Rolex, zonder bescherming of iets, uit haar tas.

Kylie Jenner vist Rolex van de bodem van haar tas

Ze pakt eerst wat Kylie Cosmetics producten uit haar tas, wat niet écht een shocker is aangezien zij de oprichtster is van het beautymerk. Maar wat ze dan pakt.. een kleine Rolex die ooit van haarzelf is geweest, maar die haar 5-jarige dochter Stormi nu draagt. Ze vertelt dat ze hem omhad naar een verjaardagsfeestje maar dat ze hem al snel niet meer wilde dragen dus toen heeft Kylie ‘m maar in haar tas gestopt. Een tas van Bottega Veneta, die trouwens ook niet heel erg goedkoop is.. zoals je misschien ergens ook wel kan raden. Ze heeft niet een tas van de Zara hoor, noooo way.

@kyliejenner

♬ Sweet Sunset – Tollan Kim & dulai

“If Stormi doesn’t want her watch can I have it,” zo reageert een fan onder de video. Jaaaa, wij willen ‘m ook wel. Met 41.000 euro weten wij wel raad, ookal is het alleen omdat een huis kopen dan wél mogelijk wordt. En we zijn niet salty hoor, misschien een klein beetje. Anyway, het is natuurlijk wel de droom dat je een Rolex draagt maar eigenlijk helemaal geen idee van de waarde hebt.

Deel 2

Ook maakt ze nog een tweede versie waarin ze nog meer random dingen uit haar tas haalt. Lijm, ringen, een Coachella-bandje, een covid-masker, een haarklem, blush en nog meer. Just like us. Behalve de Rolex dan, die is behoorlijk out of our reach.

@kyliejenner

♬ Sweet Sunset – Tollan Kim & dulai

Anne-May (23): ‘Ik wilde niet studeren, nu vindt mijn vader mij een mislukkeling’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.