Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 12 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt dé hack voor lang en dik haar (en het is makkelijker dan je denkt)

Je hebt je haren gewassen, slaat in de douchecabine vast een handdoek om je lijf (want koud) en pakt vervolgens een handdoek om je natte haren in te wikkelen. Klinkt dat als jouw routine? Blijf dan vooral even lezen, want Kylie Jenner deelt dé hack voor lang en dik haar en het heeft alles te maken met de handdoek die je gebruikt.

Wat blijkt? Een gewone handdoek is een dikke no-go om te gebruiken om je haar te drogen. Maar wat moet je dan? Dat vertellen wij (ehm, Kylie Jenner) je maar al te graag.

Kylie Jenner deelt hack voor mooi haar

Oké, nu vraag je je natuurlijk af waarom je je haar beter niet kan drogen met een normale handdoek. Voor wie wil voorkomen dat je haar gaat pluizen óf wordt beschadigd, kan maar beter overstappen naar iets anders: een speciale handdoek voor je haar.

Dat vind Kylie Jenner ook. Op dit moment heeft ze net zulk lang haar als Rapunzel en deelt ze dé ultieme hack voor lang en dik haar: een speciale haarhanddoek. Gemaakt om al het extra vocht in je haar te absorberen. Ook fijn: hij blijft extra goed op je hoofd zitten, zodat jij ongestoord verder kan met de rest van je routine (of Netflixen, whatever you want).

Instagram Kylie Jenner

Dé ultieme hack

Hoewel Kylie Jenner haar lange manen natuurlijk vooral te danken heeft aan extensions, is het ook voor haar belangrijk om haar eigen haar én hoofdhuid goed te verzorgen. Met andere woorden: wij zien dit als waardevol advies.

Omdat Kylie Jenner haar eigen assortiment haarhanddoeken wilde uitbrengen, liet ze in haar Stories wat producten zien. Daar vertelde ze ook dat ze obsessed is met dit soort handdoeken.

Wat is een handdoek voor je haar?

Een haarhanddoek verschilt (duh) van een normale handdoek. Dat zit hem vooral in het materiaal, hij is dunner dan je normale handdoeken en het is speciaal gemaakt om al het extra vocht in je haar te absorberen. Het gladde materiaal zorgt ervoor dat je haar ook glanst. Ook fijn: door het materiaal droogt het je haar ook sneller. Je begrijpt, een haarhanddoek is een musthave.

 

 

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.