Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt een foto van haar garderobe op Instagram en wij zijn *jealous*

Het is geen verrassing dat de Kardashian-Jenners een garderobe vol designeritems hebben. Ze zijn ook de beroerdste niet en delen regelmatig een jaloersmakende foto van (een deel) van hun garderobe. Zo zagen we eerder al Kims collectie aan Hermès Birkins, Kylie Jenners kast en de garderobe van momager Kris Jenner. Allemaal vol met de meest exclusieve designeritems. Nu deelt Kylie Jenner een foto van haar accessoires en we moeten toegeven: wij kijken uit naar de lente.

Het is maar een klein deel van haar collectie, maar we worden er wel erg vrolijk van.

Kylie Jenner deelt foto van garderobe

Kylie Jenner deelde gisteren een foto van een klein deel van haar collectie, namelijk accessoires. Op de foto zien we exotische Hermès Birkins en Chanel-tassen, om over haar schoenencollectie nog maar te zwijgen. Bij de kleurrijke foto schreef Kylie, “13 days till spring 💛💖💚💙” De items in haar kast vormen een kleurrijke regenboog van schoenen en accessoires. Tja, we zullen maar zeggen: life as a Jenner.

Op de bovenste plank zien we meerdere Birkins, wat Chanel en ook een fluffy item van Louis Vuitton. Er is zelfs een clutch die eruit ziet als een Cinderella-koets met juwelen. De volgende drie rijen zijn gevuld met dromerige hakken die veel hoop geven voor de post-lockdown periode. Eerlijk is eerlijk, wij kijken nu al uit naar Kylie’s lente-outfits.

Reacties

Het is geen verrassing dat er natuurlijk enorm veel reacties onder de foto verschenen. Veel volgers waren (net als wij) compleet verliefd op haar collectie. Anderen vonden dat ze tijdens International Women’s Day wel iets anders had mogen posten. Ook klinken er geluiden van mensen die vinden dat Kylie Jenner vooral wil laten zien hoe rijk ze is met haar kast. Hoe dan ook, wij zijn fan.

Kylie Jenner gaf Kourtney Kardashian een makeover en het resultaat is prachtig

Er klinken reacties als, “Adopt me please 🙂” en, “We get it, we’re poor Kylie.” Ook zien we andere reacties van volgers als, “can’t wait to see all the looks you’ll come up with 🔥” en, “Say you rich without saying you rich.” En wij snappen al deze reacties.

Kendall Jenner en Kylie Jenner filmen een dronken YouTube-video en dat wil je zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.