Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Travis Scott plaatsen een serie zeldzame PDA-foto’s op Instagram

Na de bevalling van hun tweede kindje zijn Kylie Jenner en Travis Scott weer helemaal terug van weggeweest. Het stel is niet alleen in de nieuwe realityserie van de Kardashians – ‘The Kardashians’ – te zien. Kylie Jenner en Travis Scott hebben vandaag namelijk een serie zeldzame PDA-foto’s op Instagram geplaatst en ze zijn super schattig.

Couple goals.

Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie Jenner en Travis Scott werden in 2017 voor het eerst met elkaar gespot. Vlak nadat het stel officieel een relatie kreeg, gingen er geruchten rond dat Kylie zwanger was van hun eerste kindje. Toch werd dit pas bevestigd toen hun dochter Stormi op 1 februari 2018 werd geboren. Zoals veel fans al dachten werd Kylie Jenner inderdaad vlak na haar relatie met rapper Tyga zwanger van Travis.

Hierdoor dachten veel fans dat het misschien een ongeluk was, maar we zijn vijf jaar verder en Kylie en Travis lijken gelukkiger dan ooit. Dit jaar verwelkomden ze hun tweede kindje, een zoon waarvan we de naam nog niet weten, in de wereld. Helaas krijgen we op Instagram niet een duidelijk beeld van de relatie van Kylie en Travis, maar het stel heeft nu een serie zeldzame foto’s op Instagram geplaatst.

‘The Kardashians’-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Tristan Thompson in de nieuwe serie

PDA-foto’s

Als je Kylie Jenner op Instagram volgt, weet je dat de 24-jarige realityster geregeld een super schattige foto van haar dochter Stormi post. Toch zien we maar af en toe een glimp van haar relatie met Travis Scott. Als we dan eindelijk die glimp krijgen, dan is die wel goed en dit bewijst Kylie Jenner vandaag nog op haar Instagram-account.

Het stel plaatste vanmorgen namelijk een serie van drie zeldzame PDA-foto’s. Hierop is een shirtloze Travis te zien die met Kylie aan het knuffelen is. Kylie Jenner is te zien in een prachtige witte jurk en achter hun vervaagt de lucht van blauw naar oranje. Deze super schattige foto’s vielen niet alleen ons op, want fans reageren namelijk massaal onder het kiekje.

kylie jenner pda-foto's instagram Travis scott
Instagram / @kyliejenner

Reacties

Kylie Jenner plaatste de serie foto’s met de caption: “🤍🦋🌅” en het duurde niet lang voordat familie, vrienden en fans begonnen te reageren. Zo schrijft een Khloé Kardashian: “🤍🤍” en een fan reageert: “that’s love 😍.” Andere fans schrijven: “LOVE YOU GUYS!😍❤️”, “Love love love” en “Oh so y’all in love.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.