Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 26 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Minogue blijft scoren met muziek: wat is haar vermogen?

Sommige artiesten.. die zijn gewoon nooit helemaal ‘uit’. Zo ook de inmiddels 55-jarige Kylie Minogue, die mometeel een enorme solohit scoort. Dat is voor het eerst in dertien jaar, maar toch flikt ze het weer. Het nummer Padam Padam gaat viral (thanks social media) en wij zijn toch wel benieuwd; wat hebben al die hits haar opgeleverd?

Kylie Minogue scoort wederom wereldhit dus we zijn benieuwd: wat is haar vermogen?

Kylie komt uit Australië en is natuurlijk een singer-songwriter (zoals we haar kennen) maar ook actrice, producent, ontwerpster én zakenvrouw. Haar geld komt dan niet alleen uit haar liedjes, ze weet haar kwaliteiten heel goed in te zetten. Ze begon haar carrière in de soap Neighbours en kreeg daarna heel wat bekendheid. Can’t Get You Out Of My Head is dan ook één van haar populairste nummers maar ze heeft er ontzettend veel.

Haar net worth? Dat wordt geschat op zo’n 120 miljoen dollar. Lekker hoor.

Wat betekent Padam Padam?

Dat haar nieuwe nummer zo goed werkt, komt met name door de populariteit in de gayscène. Het wordt dan ook gebruikt als Pride anthem en mensen worden er gewoon heel erg blij van. De uitspraak Padam Padam is dan ook niet onbekend, maar wat betekent het? “The sound a heartbeat makes when you’re a diva who’s slaying”, zo staat op Urban Dictionary. Het nummer is momenteel al meer dan 20 miljoen keer gestreamd en maakt dat Kylie helemaal terug is.

Viral op social media

Dat het nummer helemaal viral gaat op TikTok helpt natuurlijk ook. Veel mensen maken dan ook een video met het nummer:

@brookieandjessie

padam

♬ Padam Padam – Kylie Minogue

@nathankirby_

blooper one .. at least he rejoined DC @brookieandjessie #padampadam #fyp #trend #foryou @David

♬ Padam Padam – Kylie Minogue

De kracht van TikTok moet je niet onderschatten. Wij vinden ‘t in elk geval ook een heel erg lekker nummer en kunnen dan ook niet wachten op meer muziek van Kylie. Let’s go!

Bizar: zo rijk is OpenAI-oprichter Sam Altman volgens zijn ChatGPT

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.