Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Lady Gaga post een make-uploze selfie op Instagram en fans gaan los

Lady Gaga staat vooral bekend om haar enorme glam en geweldige outfits, daardoor zien we haar maar weinig met haar natuurlijke look. Toch lijkt daar verandering in te komen, na een eerdere make-uploze foto en video op Instagram, post Lady Gaga nu wederom een make-uploze selfie.

Fans zijn maar wat enthousiast over de foto.

Lady Gaga zonder make-up

Nadat de zangeres al eerder make-uploze foto’s op social media postte, deelt ze nu wederom een foto waarop haar echte huidtextuur te zien is. Eerder zagen we de beelden vooral in haar Instagram Stories en verdwenen ze na 24 uur, maar nu post ze het op haar feed. In de foto zien we dat Lady Gaga geen druppel make-up draagt en in direct zonlicht staat. En hoewel het licht fel is, ziet haar skin er glad en gezond uit.

De zangeres beschermt haar ogen voor de zon door een hand boven haar hoofd te houden en ook de schaduw van haar telefoon is te zien. En nadat ze ons met haar vorige make-uploze selfie een inkijkje gaf in haar badkamer, geeft deze selfie ons een glimp van haar achtertuin. Op de achtergrond zien we prachtige bloemen in rode en roze kleuren, maar ook geel en kobaltblauw springen eruit. Eén ding is zeker: de tuin is Lady Gaga-waardig.

Reacties

Natuurlijk levert de selfie van Lady Gaga een stormvloed aan reacties op. Zo schrijft een volger, “Natural queen ❤️” en voegt een ander toe, “Naturally ❤️” Een derde schrijft onder de foto, “NATURAL BEAUTY ✨🧚🏽‍♂️” en een vierde voegt toe, “OMG HELLLLOOOOOOO???? ARE ANGELS ON EARTH NOW????” Het lijkt erop dat de fans van Lady Gaga haar foto wel kunnen waarderen…

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.