Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 28 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Lady Gaga geeft een moderne twist aan de beehive bouffant in haar nieuwste muziekvideo

Als er iemand de queen is van de stijltransformaties, is het Lady Gaga wel. Door de jaren heen heeft de geweldige zangeres haar look heel wat keren (drastisch) veranderd en is ze getransformeerd tot zowel een modegoeroe als een kunsticoon. De laatste jaren heeft Gaga het wat rustiger aan gedaan en zette ze het creëren van onherkenbare looks op een laag pitje. Daarom herkende we haar bijna niet met deze beehive bouffant in haar nieuwe muziekvideo.

Gaga geeft een moderne twist aan het kapsel uit de 60’s.

Nieuwe muziekvideo voor Top Gun: Maverick

Eerder deze maand vond de filmpremière van Top Gun: Maverick, het langverwachte vervolg op de populaire film Top Gun, plaats. Hierbij waren onder andere William en Kate – de hertog en hertogin van Cambridge – aanwezig die een geweldige indruk achterlieten op de rode loper. De soundtrack van de film genaamd Hold My Hand wordt gezongen door Lady Gaga en het is een prachtig nummer.

Lady Gaga deelt een make-uploze selfie op Instagram en ze ziet er prachtig uit

Beehive bouffant

Bij zo’n geweldige soundtrack hoort natuurlijk een gloednieuwe muziekvideo.. en die is er. In de video van slechts drie minuten zien we Gaga met maar liefst drie verschillende haarstijlen. Het eerste kapsel dat we zien is een rommelige (maar toch chique) half-up top knot met een diepe zijscheiding. Daarna zien we Gaga met een messy ponytail, die haar ook erg goed staat. Maar de look die ons twee keer deed kijken is de derde haarstijl: een beehive bouffant met een moderne twist.

De bouffant is niet zo hoog en strak als de originele beehive bouffant zoals we ‘m gewend zijn uit de jaren 60, maar is zéker wel opvallend. Samen met Gaga’s full-glam make-up look, zouden we toch wel kunnen zeggen dat Gaga op het eerste oog behoorlijk onherkenbaar is. Zelfs de champagneblonde haarkleur waarmee we haar in de video zien is een wereld van verschil met haar huidige witblonde haar.

Benieuwd geworden naar de nieuwe muziekvideo? Je bekijkt ‘m hieronder.

Kendall Jenner is onherkenbaar met deze grote beehive bouffant

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.