Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 7 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner is onherkenbaar met deze grote beehive bouffant

Als je de Kardashians kent, weet je vast en zeker dat de familie bekendstaat om het regelmatig afwisselen van hun looks. Natuurlijk kan de een-na-jongste zus dan niet achter blijven en Kendall Jenner heeft dat bewezen. Het model is op Instagram namelijk gespot met een grote beehive bouffant en ze is onherkenbaar.

Wij zijn in shock.

Kendall Jenner

Het lijkt ontzettend goed te gaan met Kendall Jenner. Ze heeft niet alleen een succesvol jaar gehad in haar modellencarrière, maar is ook te zien in de nieuwe realityserie van haar familie, genaamd ‘The Kardashians’. Maar niet alleen op het gebied van carrière gaat het goed met de 26-jarige Kendall Jenner.

Het model is op dit moment namelijk ook ontzettend gelukkig met haar vriend Devin Booker. Het stel was laatst zelfs op dubbeldate met niemand minder dan Hailey Bieber en Justin Bieber. Ook gingen er een tijdje geruchten rond dat Kendall Jenner en Devin Booker in het geheim getrouwd zouden zijn, maar dit bleken enkel geruchten te zijn.

Dít is de bikini die Kendall Jenner droeg op Coachella en hier kun je ‘m shoppen

Beehive Bouffant

Door haar beroep is Kendall Jenner best gewend aan het constant veranderen van haar uiterlijk. Hierdoor weten we ook dat Kendall ervan houdt om flink uit te pakken. Zo doet het model altijd erg haar best voor een feestdag zoals Halloween en ook in haar dagelijks leven neemt Kendall geregeld een nieuwe look. Zo zagen we het model laatst voor het eerst met een rode coupe.

Nu is Kendall Jenner opnieuw met een nieuwe kapsel gespot en die komt rechtstreeks uit de 60’s. Deze look droeg het model in de campagne van het merk Dsquared2, waarin ze samen met haar goede vriendin Bella Hadid te zien was. Vanmorgen deelde celebrity-haarstylist Sam McKnight een foto op zijn Instagram-account, waarop Kendall te zien is met het iconische kapsel en wij zijn onder de indruk. Kendall rockt een grote, country-geïnspireerde bouffant-kapsel dat door Sam is gestyled.

Reacties

Natuurlijk zorgde de post van Sam voor veel reacties. Zo reageert een fan: “Beautiful” en andere fans reageren: “That’s some big hair vibes!😮🙌🙌🙌”, “Stunning ❤️” en “Gorgeous Sam 🔥❤️🔥.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.