Britta van Aggele
Britta van Aggele Festivals 2 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Vunzige Deuntjes Festival viert op 8 juli 2023 hun tiende verjaardag en daar wil jij bijzijn

De kans is groot dat jij je festival-agenda al behoorlijk vol hebt staan. Toch is er één datum die je moet vrijhouden. Dit jaar viert Vunzige Deuntjes Festival op 8 juli 2023 namelijk hun tiende verjaardag en pakken daarom groots uit. Niemand minder dan Ronnie Flex, Poke en Broederliefde zetten deze editie de schouders zij aan zij voor een spectaculaire halftime show.

Dit wil je absoluut niet missen!

Vunzige Deuntjes Festival

Vunzige Deuntjes is al jaren een begrip in Nederland en België. Zo is het concept jaarlijks op ruim 100 evenementen te vinden en trekken ze met hun eclectische hiphop, dancehall en r&b-muziek een diverse mix van zo’n 100.000 bezoekers. Daarnaast organiseren ze ook jaarlijks hun eigen Vunzige Deuntjes festival in het Amsterdamse Bos, waar ruim 22.000 bezoekers op afkomen.

Net als andere grote namen is ook Vunzige Deuntjes in de afgelopen tien jaar flink gegroeid. Waar ze begonnen met het geven van feestjes in stadsstrandjes zijn ze nu uitgegroeid naar hele hectares met tienduizenden bezoekers per feest. Deze mijlpaal moet natuurlijk groots gevierd worden en dat is precies wat het festival dit jaar van plan is. Tijdens de 2023 editie van het festival – die op 8 juli 2023 zal plaatsvinden – wordt namelijk de ‘Vunzige Halftime Show’ geïntroduceerd, wat letterlijk en figuurlijk halverwege de festivaldag het centrale punt in het programma wordt.

TikTok is compleet obsessed met de Canon G7X en dit is waarom

Programma

Deze adembenemend show is een eigen productie van Vunzige Deuntjes en zal vol verassingen en speciale effecten zitten. Zo zullen Ronnie Flex, Broederliefde en Poke hun eigen en andere grote hits zingen in een uniek en eenmalig optreden in deze combinatie. Daar wil je dus uiteraard getuigen van zijn!

Vunzige Deuntjes Festival
Vunzige Deuntjes Festival

Naast deze drie grote namen zijn er ook een hele lijst andere artiesten waarop je gegarandeerd los kunt gaan. Zo verschijnen ook Bilal Wahib, Frenna, Jonna Fraser, Tabitha, Idaly en Hef op de tiende editie van Vunzige Deuntjes Festival. Moet jij nog een kaartje scoren? Maak je geen zorgen, want dit kan je nog steeds doen op de website van Vunzige Deuntjes Festival. Maar wacht niet te lang, want voor je het weet zijn ze weg.

Pink krijgt as naar zich gegooid: deze andere gekke dingen werden ooit naar artiesten gegooid tijdens concert

Geloof ons: dit festival wil jij zeker niet missen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.