Julia Schaap
Julia Schaap Evenementen 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze lessen van Serena van der Woodsen komen goed van pas tijdens de feestdagen

Serena van der Woodsen kennen we allemaal van Gossip Girl. Hoewel haar leven er perfect uitziet, kom je er al vroeg in de serie achter dat dit helemaal niet het geval is. Er zijn een hoop dingen herkenbaar, waardoor ze bij velen het favoriete personage is. Ook op het gebied van feesten en partijen heeft ze een hoop ervaring, waar wij nog wat van kunnen leren.

We zetten een paar handige quotes voor de feestdagen op een rij.

Lessen van Serena van der Woodsen

Met de feestdagen voor de deur, is dit het moment om de wijze lessen van Serena in ons op te nemen.

“Lipstick lasts longer, but gloss is more fun”

Tijdens de feestdagen moet je make-up natuurlijk perfect zitten. Als je ergens gaat dineren, is lipstick volgens Serena de beste optie. Gloss kan je dan weer het beste dragen als je een feestje hebt. Stem je make-up dus af op de gelegenheid, zodat je de plank niet misslaat.

“If you’re gonna be sad, you might as well be sad in Paris”

De feestdagen is niet voor iedereen de mooiste tijd van het jaar. Mocht je als een blok tegen het einde van het jaar opkijken, is deze tijd van het jaar ontvluchten wellicht een optie. Wees ook lief voor de mensen om je heen, vooral voor iemand die een moeilijke tijd in gaat. Probeer de feestdagen iets makkelijker te maken, zodat diegene er toch nog iets moois van kan maken. Serena vond ook altijd een oplossing om haar beste vriendin Blair Waldorf op te vrolijken.

“I hate that stupid headband”

Haarbanden zijn tegenwoordig weer helemaal in. Toch is niet iedereen fan van deze trend, net zoals Serena. Draag tijdens de feestdagen vooral waar jij je goed in voelt. Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met de gelegenheid, maar trek iets aan wat bij je past.

“I’ll just stay home, eat lots of gelato and write about how true love is nothing but a myth”

Ook de echte feestbeesten trekken zich soms even terug. De sociale batterij raakt af en toe leeg, waardoor je het best even kan opladen. Maak het jezelf na de kerstdrukte even gemakkelijk en focus op jezelf. Zo kan je er in 2024 weer tegenaan.

$$$ – Dit kost het om een dag te leven als Blair Waldorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.