Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Lewis Capaldi reageert in hilarische TikTok op zijn tweede #1 album

Na vier jaar wachten, kwam Lewis Capaldi laatst toch weer met een tweede album aanzetten. ‘Broken By Desire To Be Heavenly sent’ heeft ondertussen de eerste plaats weten te bemachtigen op de lijst en daarvoor bedankt hij iedereen op geheel zijn eigen manier.

Congrats, Lewis!

Een nieuw album

In 2019 bracht Lewis Capaldi zijn allereerste album uit, genaamd ‘Devinely Uninspired to A Hellish Extent’. Het album scoorde prijs na prijs en is nog steeds niet weg te slaan van onze radio’s een afspeellijsten. ‘Someone You Loved’ werd een van de meest bekende nummers en wordt nog steeds regelmatig beluisterd. Na even een pauze van vier jaar te hebben gehad is Lewis weer back and better than ever, met een album die net zo lekker scoort als zijn vorige.

Even vieren

Lewis Capaldi is de koning van de TikToks. Het laten weten dat hij ontzettend blij was met het nieuws werd dan ook op een typische Lewis Capaldi manier uitgevoerd. De grappige TikTok is dé perfecte manier voor Lewis om te laten merken dat hij het waardeert dat mensen het album zoveel luisteren. Dat hij met deze prestatie alleen maar blij kan zijn, daar zijn wij zeker van.

@lewiscapaldi

album went to number 1!!!!!! 😃 but at what cost 😔

♬ original sound – Lewis Capaldi

Een lange weg naar het tweede album

Het maken van het tweede album kwam niet zonder slag of stoot. In zijn eigen documentaire genaamd Lewis Capaldi: How I’m Feeling now legt hij alle kaarten op tafel. Zowel over zijn angsten en zijn gilles de la tourette wordt gepraat, en over wat dit betekent voor zijn carrière. De documentaire werd opgenomen tijdens dat Lewis bezig was met zijn album. Dat ditzelfde album, waar bloed, zweet en tranen in zitten, het nu zo goed doet, daar kunnen we alleen maar heel blij mee zijn. Heb je de documentaire nog niet gezien? Hij staat nog steeds op Netflix.

Azealia Banks waarschuwt Taylor Swift voor nieuwe vriend: ‘Hij gaat je schurft geven’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.