Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 13 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Barbiecore hotness – Lewis Hamilton en Zendaya schitteren in de nieuwe Valentino campagne

Zendaya en Lewis Hamilton: ze komen uit een totaal ander vakgebied, maar zijn deze twee zijn beiden echte stijliconen. Niet gek dus, dat ze samen schitteren in de nieuwe campagne van high-end fashionmerk Valentino.

Al aan het nadenken over je najaarsgarderobe? Kleine tip: think pink.

Lewis Hamilton en Zendaya schitteren samen in de nieuwe Valentino campagne

We kennen Zendaya van haar legendarische rol als Rue Bennett in Euphoria, waar ze niet altijd even verzorgd voor de dag komt. Dit beeld staat haaks op dan van Zendaya zelf, die altijd in de mooiste looks op de rode loper verschijnt. Dat Zendaya een stijlicoon is, dat is dus niet verrassend. De luxemerken staan in de rij om met haar samen te werken, maar ze werkt al jaren samen met Maison Valentino.

Modehuis Valentino zette fuchsia op de radar met hun herfst/winter ’22 show tijdens de Paris Fashion Week. Het merk heeft actrice Zendaya en Formule 1 kampioen Sir Lewis Hamilton gestrikt voor de nieuwste Pink PP campagne. In de roze-gekleurde beelden, geschoten door Michael Bailey-Gates, zien we Zendaya, van top tot teen gekleed in fuchsia items. Het ene beeld is statisch en popperig, terwijl het andere vol beweging zit.

Valentino / Michael Bailey-Gates Valentino / Michael Bailey-Gates

Het modehuis zette zijn liefde voor roze voort tijdens de coutureshow, waar onder anderen Anne Hathaway en Florence Pugh gekleed waren in de kenmerkende kleur. En nu de Barbiecore trend een ding is, wordt roze alleen nog maar populairder.

Valentino / Nicolas Kern Valentino/ Nicolas Kern

En roze is voor iedereen. Lewis Hamilton is niet vies van de opvallende kleur. In de campagnebeelden, geschoten door Nicolas Kern, zien we Lewis in een prachtige fuchsia outfit. Mooi roze is niet lelijk, dat bewijst hij met deze roze cape jas, het T-shirt, de wijde broek en de iconische studded sneakers van Valentino.

Hamilton en Zendaya zaten naast elkaar op de front row tijdens de legendarische modeshow in maart, dus het is geen verrassing dat ze beiden de gezichten zijn van deze campagne.

Barbiecore beauty is overal deze zomer en dit zijn de mooiste looks

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.