Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 12 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

‘Hair filler’ is hét celebrity-geheim achter voller uitziende haren

De afgelopen jaren hebben we op het gebied van mode en beauty al bijna alles voorbij zien komen. Celebrities voorzien ons dagelijks van inspiratie en dit is zeker terug te zien in de trends. Nu gaat er opnieuw een geheim van deze celebs viraal op het internet en het heeft alles te maken met haar. Celebrities gebruiken namelijk ‘hair filler’ om voller en meer volumineus haar te creëren en wij zijn obsessed.

Dit geheim werkt bijzonder goed met de haartrends van dit moment.

‘Hair filler’

In tegenstelling tot fillers die in je gezicht gaan heb je voor ‘hair fillers’ geen naalden nodig. In feite is het enige ingrediënt wat je nodig hebt, om je haar (letterlijk) een beetje op te vullen, clip-in extensions. Celebrities wisselen namelijk om een haverklap van kapsel en hoe kan dat beter dan door prachtige hair extensions te gebruiken?!

Vooral toen we een overgang van de bottleneck bob naar ultralange XXL mermaid waves voorbij zagen komen, kwamen extensions meer dan van pas. Wil je een bob uitproberen, maar je haar niet knippen? Kijk dan naar hoe Chris Appleton – de haarstylist van Kim Kardashian – een fake bob creëert.

Haar extensions

Het is niet gek dat ‘hair fillers’ zo populair zijn onder celebrities. Ze bieden namelijk een snelle oplossing en geven je haar net dat beetje volume waarnaar je op zoek bent. En het lijkt erop dat niet alleen celebrities van deze handige accessoire gebruikmaken. Dunner wordend haar is namelijk ook bij vrouwen in onze samenleving een grote zorg.

Je hebt zelf namelijk vast en zeker ook wel eens de zin “Hoe kan ik mijn haar laten groeien” op Google gezocht. En hoewel TikTok helemaal vol staat met handige tips en tricks hoe je haar door verzorging voller zou moeten worden, hebben veel van ons daar de energie en tijd niet voor. Dan kunnen extensions een echte uitkomst zijn. Ga vooral een keer langs bij je kapper om erover te informeren. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan haar extensions, maar als je het bij een goede kapper laat doen is het de investering meer dan waard.

Verschillende soorten

Als het om extensions gaat, zijn er veel verschillende keuzes die je kunt maken. Zo heeft het merk Beauty Works veel verschillende type extensions voor verschillende soorten haar. Als je voor een niet permanente optie wilt gaan kan je het beste kiezen voor clip-in extensions. Wil je dat ze vast in je haar zitten? Dan kan je een keuze maken uit verschillende methodes.

Heb je dikker haar? Dan kan je het beste gaan voor weft extensions. Deze worden door middel van draad vastgezet in je haar. Andere opties – die goed werken voor dunner haar – zijn nano bonds of tape extensions. Nano bond extensions worden door middel van kleine ringetjes in je haar gezet en kunnen daardoor goed vrij bewegen. Hetzelfde geldt voor tape extensions, maar het verschil is dat deze vast in je haar worden geplakt.

Er is dus voor elk haartype een oplossing, maar zorg er wel voor dat de extensions door een professionele kapper worden ingezet. Als ze niet op de juiste manier in je haar worden geplaatst kunnen extensions namelijk voor haarschade zorgen.

Jennifer Lopez laat natuurlijke haartextuur zien in nieuwe video op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.