Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 29 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Lichelle (28): ‘Ik neem lege flesjes mee op vakantie om toiletartikelen in over te pompen’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een bekentenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Lichelle* (28) haar verhaal.

Lichelle is dol op nichemerken als Byredo, diptyque en Le Labo. Toch doet de aanschaf van deze producten haar te veel pijn in de portemonnee, dus koopt ze deze niet voor zichzelf. Maar als ze in een hotel is waar ze deze producten hebben, dan grijpt ze haar kans.

‘Ik neem lege flesjes mee op vakantie om toiletartikelen in over te pompen, tot grote ergernis van mijn vriend’

Lichelle schaamt zich niet voor haar gewoonte, maar haar vriend wel. Die is altijd bang dat het hotel terugkomt op de lege flessen douchegel, body lotion en shampoo.

Hi Lichelle, vertel! Jij hebt een bekentenis die je graag wil delen?

”Ja, mijn vriend en ik verschillen namelijk op vakantie altijd van mening. En het gaat om de doucheproducten die in hotels staan. Ik neem deze altijd mee, maar hij vindt dat raar en onbeschoft. Daarom doe ik mijn verhaal, ik ben namelijk wel benieuwd wat voor reacties hierop komen.”

Wat voor producten neem jij meestal mee?

”Als er van die mini’s zijn, dan neem ik die sowieso allemaal mee. Dat vindt mijn vriend ook niet zo gek. Het gaat hem om de grote flessen, die ik leegpomp in kleinere flessen. Deze neem ik van thuis mee, in het geval dat er fijne producten staan. Ik ben vooral dol op merken als Byredo, diptyque en Le Labo.

Dankzij het werk van mijn vriend kunnen we vaak voor een fijne prijs in wat luxere hotels slapen. Daar hebben ze best vaak duurdere niche beautymerken in de kamers staan. Alleen dan niet de mini’s, maar gewoon de full-size producten. Meestal ook nog vastgemaakt aan de muur. Daarom neem ik lege flesjes mee, zodat ik wat van het product daarin kan pompen.”

En dat vindt jouw vriend niet leuk?

”Nee, het gaat tegen zijn principes in zegt hij. Hij vindt dat die producten enkel daar staan om tijdens je verblijf te gebruiken. En dat is waarschijnlijk ook zo. Maar ik vind dat je voor de prijs van zo’n overnachting best ook wat mee naar huis mag nemen. Dat zijn toch een beetje de perks van zo’n duur hotel, toch?”

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.