Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 2 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Lindsay Lohan wilde eigenlijk graag deze rol spelen in ‘Mean Girls’

Als we aan Lindsay Lohan denken, dan denken we aan Mean Girls. Oké, en een beetje aan dansen op Mykonos. De actrice werd bekend van haar rol als Cady Heron in Mean Girls. Maar wist je dat ze eigenlijk een andere rol voor ogen had?

In een interview met Vogue US deelt ze dat ze bij het auditeren voor de film helemaal niet voor de rol van Cady ging, maar deze door de filmmakers aan haar werd opgedragen.

Lindsay Lohan wilde Regina George spelen in Mean Girls

In de video met Vogue, die gemaakt is ter ere van de twintigste verjaardag van Mean Girls, geeft Lindsay aan dat ze eigenlijk auditeerde voor de rol van Regina George. ”The story behind me playing Cady in Mean Girls is actually really unknown by a lot of people. I wanted to play Regina, because I just came of of Freaky Friday. And I really wanted to play a pretty normal girl,” legt Lindsay uit. ”And Mark Waters, the director, was insistent that I played Cady.”

Blake Lively speelde bijna in Mean Girls

We kennen haar als Serena Van Der Woodsen, maar was dat ook gebeurd als ze de rol van Karen had gespeeld in Mean Girls? Dat zullen we nooit weten.

Blake heeft auditie gedaan voor de rol – en kwam daarbij ook redelijk ver. Amanda Seyfried wist zelfs dat Blake voor de rol ging en heeft daarom auditie gedaan voor de rol van Regina. Ze vertelde er nu zelf over in een interview met Vanity Fair“I’d flown out to LA for the first time with my mother. It was very exciting. I met Lacey Chabert (Gretchen) for the first time. Lindsay Lohan was in the room and Blake Lively was playing Karen, and then I was Regina.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.