Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 4 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Zit vanmiddag front row bij de Louis Vuitton Women’s Spring-Summer 2023 Fashion Show en kijk de livestream bij ons

Paris Fashion Week is in volle gang en wij genieten ontzettend veel van alle prachtige looks die we voorbij zien komen. We dromen over de spray-on Coperni-dress gedragen door topmodel Bella Hadid en kunnen we het ook nog héél even hebben over de prachtige opener van Dior? Vanmiddag wordt de Louis Vuitton Lente-Zomer 2023 damescollectie voorgesteld in de Franse hoofdstad en laat dát nou net een van onze favorieten zijn. En wij hebben iets heel erg leuks.. wij mogen namelijk de livestream van deze show met jou delen. Hoe tof?!

Sla ‘t artikel op en kom vooral om 16.00 uur vanmiddag even terug.

Livestream Louis Vuitton Women’s Spring-Summer 2023 Fashion Show

De nieuwe collectie heeft alles te maken met het uitbreiden van dimensies. Expanded dimensions. Nicolas Ghesquière, de creative director van LV, speelt met verschillende proporties tijdens de presentatie van de nieuwste collectie, die te zien zal zijn tijdens de grote show in Musée du Louvre. Ook zie je een nieuwe variant van de signature details op een kleine selectie van de LV-tassen en we love it.

De livestream van Louis Vuitton begint om 16.00 uur en je kijkt ‘m hieronder:

#LVSS23 FRONT ROW

#PFWLOOKS

Paris Fashion Week wordt elk jaar druk bezocht en vooral door de grootste celebs in de modewereld. Denk aan Kendall Jenner, Hailey Bieber, Bella Hadid, The Kardashians en Zendaya. Naast de shows smullen we van alle prachtige looks die we zien op straat. Merken als Valentino, Dior, Balenciaga, Chloé, Isabel Marant, Issey Miyake en Balmain toonden afgelopen dagen hun nieuwste collectie en het is net zo interessant om te zien wie wat draagt naar elke show. Wij hebben ‘t voor je op een rijtje gezet.. dit droegen de celebs naar de Fashion Shows.

We can’t get enough.

Vliegen in de jet van Kim Kardashian? Dan moet je je aan deze strenge regels houden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.