Redactie
Redactie Shopping 31 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze tafeltennis-set van Louis Vuitton maak je de hele camping jaloers

Terwijl de meeste Nederlanders net terug zijn van de camping en de hoogtijdagen van tafeltennis pas volgend jaar zomer weer komen, dropt Louis Vuitton een tamelijk dure set. Hiervoor kun je met het hele gezin ook op kampeervakantie.

Pingpong of tafeltennis is doorgaans een erg toegankelijke sport. Veel parkjes, scholen en campings hebben wel een pingpongtafel. Je hebt enkel een balletje en een batje nodig, niet zo veel dus. Doorgaans ben je voor een redelijke tot goede set niet meer dan een paar tientjes kwijt.

De tafeltennis-set van Louis Vuitton

Wil je een tafeltennis-set van LV, dan moet je een stuk dieper in de buidel tasten. De ‘James Ping Pong Set’ heeft een prijskaartje van 2.280 dollar (2.279,30 euro).

louis vuitton
(Afbeelding: Louis Vuitton)

Voor dit geld krijg je twee batjes en vier balletjes. Deze luxe items voor tafeltennis worden geleverd in een Louis Vuitton-hoesje met de bekende opdruk van het merk. Het hoesje is gemaakt van echt leder. Een gouden rits met een LV-hanger sluit het geheel af.

12 celebs die de Paris Fashion Week 2022 kleur gaven

Aan de batjes hangen de vier ballen, voorzien van het merklogo. Deze hebben ook een Louis Vuiton-hoesje. Om het design van het batje af te maken, vind je onderaan nogmaals het LV-embleem.

Functioneel is de tafeltennis-set niet

Functionaliteit deert Louis Vuitton niet zoveel. Door simpelweg een tafeltennis-set van een logo te voorzien en er een dure hoes omheen te doen, kost de set bijna 2.300 euro. De essentie van het begrip ‘hoes’, een omhulsel om iets te beschermen, is ook omgedraaid. Voor dit geld zou je bijna een tweede hoes om de hoes van je tafeltennis-set doen.

Tafeltennissen in een Prada-tanktop

Niet alleen Louis Vuitton vraagt in flinke bedragen voor simpele (mode)items als tafeltennis-sets. Ook Prada kan er wat van. Het Italiaanse designhuis liet vorige week een tanktop zien met een absurd prijskaartje. Daarvoor kun je een levensvoorraad aan hemdjes bij de HEMA kopen.

Interview | Nederlands kampioen padel: ‘Voldoen aan Olympische eisen’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met deze tafeltennis-set van Louis Vuitton maak je de hele camping jaloers
Sluiten