Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 16 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Lowlands 2024: dit is de verwachte prijs van een ticket

Het lijkt nog ver weg, maar veel Lowlands-gangers zijn nu al wat geld opzij aan het zetten voor het moment van de ticketverkoop in februari. Maar hoeveel geld moet je daar nu daadwerkelijk voor sparen?

Afgelopen februari was er veel verontwaardiging rondom de ticketprijzen van Lowlands; het festival was de ondenkbare grens van 300 euro overgegaan. Desondanks verkocht het driedaagse festival in no-time uit. Met een heleboel gedoe, dat dan weer wel.

Wat kost Lowlands 2024?

De line-up van Lowlands 2024 laat nog even op zich wachten. Evenals de ticketprijzen, die vaak pas op het moment van de ticketverkoop bekend worden. Maar na de ticketprijzen van de afgelopen zes edities bekeken te hebben, weten we één ding zeker: het wordt duurder.

Alles wordt duurder. Artiesten worden duurder, podia worden duurder, personeel wordt duurder – en dus wordt ook Lowlands (je raadt het al) … duurder. Hieronder zie je de ticketprijzen van de afgelopen zes jaar. De prijsverhoging was tot 2022 nog te doen, maar de afgelopen editie was de ticketprijs met €45 verhoogd.

Grafiek prijzen van Lowlands
NSMBL

Dus er zijn twee opties: Lowlands houdt de eerdere verhoging aan van €15 of Lowlands houdt de meest recente verhoging aan van €45.

Dit zou betekenen dat een ticket voor Lowlands €315 of €345 gaat kosten. Maar gezien de stijgende prijzen en de enorme vraag naar tickets afgelopen jaar, zetten wij alvast €345 apart.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.