Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 23 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Luna (24): ‘Ik heb het met de crush van een goede vriendin gedaan, maar twijfel of ik dit moet zeggen’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je de Bizarre Bekentenis van Luna*.

‘Ik heb het met de crush van een goede vriendin gedaan, maar twijfel of ik dit moet zeggen’

Over de regels van de girlcode zijn de meningen verdeeld. Sommigen zeggen dat je van de exen afblijft, maar bij anderen zijn crushes al verboden terrein. Luna (24) zit daarom in een spagaat, want zij heeft onlangs een wilde nacht gehad met de jongen waar een goede vriendin interesse in heeft.

Hi Luna, kan je iets meer vertellen over de situatie waar jij nu inzit?

”Zeker. Ongeveer twee maanden geleden was ik op een festival met een groep vriendinnen, waar we aan de praat raakten met een groep vrienden. In die groep jonge mannen zat één persoon waar een vriendin van mij ontzettende interesse in had. Vanaf moment één was duidelijk dat zij haar pijlen op hem had gericht – iets té duidelijk misschien wel.

Na een gezellige dag op het festival besloten een paar jongens en een paar van mijn vriendinnen, waaronder ik, nog een drankje te gaan doen. Hier leerden we elkaar nog beter kennen. Op dat moment betrapte ik de crush van mijn vriendin erop dat hij ook met mij flirtte. Daar ging ik niet op in. Aan het eind van de avond wisselden we Instagram uit met z’n allen en gingen we voldaan naar huis.”

Is er toen iets opgebloeid tussen jouw vriendin en die jongen?

”Niet echt. Zij kan niet stoppen met over hem praten omdat hij ‘helemaal haar type’ is. Ze hebben wat gechat op Instagram, maar dat kwam grotendeels vanaf haar. Van een afspraakje komt het steeds niet echt. Toch blijft zij nog hoop houden, wat de situatie voor mij extra klote maakt.”

Want, jij bent hem weer tegengekomen?

”Ja, drie weken na het festival. Ik was met een andere vriendinnengroep uit en liep hem daar tegen het lijf. We deden een drankje samen en hadden een heel leuk gesprek. Hij gaf toe dat hij mij vanaf het eerste moment zag zitten, daardoor voelde ik me wel gevleid – al moet ik zeggen dat hij ook wel een beetje een gladde prater is. Niet het type waar ik meteen op val. Toch verbaasde het me hoe leuk ik het met hem had. Na veel drankjes haalde hij me over om met hem mee naar huis te gaan.

De volgende ochtend had ik er meteen spijt van. Dus ben ik zonder gedag te zeggen weggegaan. Ik heb ‘m een bericht gestuurd dat het toch geen goed idee was.”

En ben je nu van plan om het tegen je vriendin te vertellen?

”Daar twijfel ik erg over. Eigenlijk denk ik van niet, want zij praat nu nog met hem en is nog steeds over haar oren verliefd. Toch knaagt het best aan me. Ook ben ik bang dat als we hem gezamenlijk tegenkomen, dat er dan een ongemakkelijke spanning hangt. Daarom denk ik dat het beter is om het wel te zeggen, maar ik moet nog even alle moed bij elkaar verzamelen.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.