Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 7 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle en Prins Harry delen een super schattige foto van hun dochtertje Lilibet en het meisje lijkt precies op haar vader

Er is er een jarig, hoera, hoera! Niemand minder dan Lilibet Mountbatten-Windsor, de dochter van Meghan Markle en prins Harry, mocht afgelopen weekend één kaarsje uitblazen. Ter gelegenheid deelde Misan Harriman, een goede vriend én de fotograaf van Harry en Meghan, een reeks foto’s van de kleine Lilibet op haar verjaardagsfeestje. En wow: het meisje lijkt exact op haar vader.

Té cute!!!

Lilibet Mountbatten-Windsor

Op 4 juni 2021 werd Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor geboren. De tweede naam van het meisje refereert naar de overleden prinses Diana, de moeder van prins Harry. Daarnaast verwijst de naam Lilibet naar Queen Elizabeth. Lilibet is namelijk een bijnaam voor the Queen, die vooral door haar familie wordt gebruikt.

Meghan en Harry schermen hun dochter Lilibet, net als haar oudere broer Archie, het liefste af van de pers en publiek. Toch deelden de hertog en hertogin van Sussex wat beelden van Lilibet op haar verjaardagsfeestje. De foto’s bewijzen dat Lilibet een exacte kopie is van haar vader!

Zó reageren de royals op de geboorte van de dochter van Meghan Markle en prins Harry

Verjaardagsfeestje

De foto’s werden genomen door Misan Harriman, een goede vriend én fotograaf van het stel, tijdens een verjaardagspicknick. Deze picknick vond plaats in de tuin van Frogmore Cottage: de woning waar Harry en Meghan verblijven wanneer ze in het Verenigd Koninkrijk zijn. Het historisch monumentaal huis bevindt zich op het terrein van Windsor.

Op de eerste foto zien we Lilibet op het gras zitten. Het meisje draagt een blauwe jurk en een bijpassende strik in haar rode haren, die ze duidelijk van haar vader geërfd heeft. Op de tweede foto houdt Meghan haar dochter vast terwijl ze naar de camera kijkt. En ja, ook op deze foto is het wel duidelijk dat Lilibet precies op haar vader lijkt.

ZO LIEF. We hopen dat de kleine Lilibet een fijne eerste verjaardag heeft gehad.

Meghan Markle krijgt een eigen podcast en de naam is nu bekendgemaakt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.