Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 21 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Madonna stelt nieuwe vriend voor aan zoon, die schelen maar 6 (!) jaar

Alle ogen zijn opnieuw gericht op de enige echte Queen of Pop, Madonna. Waarom? Ze heeft haar nieuwste liefde, Joshua Popper, voorgesteld aan haar oudste zoon, Rocco Ritchie. En wat dit tafereel zo fascinerend maakt? Het leeftijdsverschil tussen Joshua en Rocca is maar zes jaar.

Het had zijn broer kunnen zijn, zullen we maar zeggen.

Ontmoeting in Lissabon voor een speciale gelegenheid

De bijzondere ontmoeting tussen Madonna’s kinderen en haar nieuwe vlam had een speciale aanleiding: de viering van Madonna’s 65e verjaardag in het betoverende Lissabon. De gastenlijst? Een verzameling van de meest dierbare mensen in het leven van de zangeres, waaronder de 26-jarige Lourdes, de 17-jarige David Banda en Mercy James, en haar 10-jarige tweeling, Stella en Estere. Dat Madonna inmiddels een vrij seniore leeftijd heeft behaald betekent overigens zeker niet dat ze het voortaan wat rustiger aan doet. Ze shockeert er gewoon nog lekker op los.

Onverwachtse ontmoeting

Het liefdesverhaal tussen Madonna en Joshua ontstond eerder dit jaar in de boksstudio van de 29-jarige Joshua in New York City. Deze professionele bokstrainer leerde de kneepjes van het vak aan niemand minder dan Madonna’s tienerzoon, David. Het resultaat? Een onverwachte ontmoeting die uitmondde in een sprankelende romance tussen de getalenteerde bokser en de moeder van zijn leerling. Romantische snapshots van het stel verschenen al snel op sociale media en de wereld kon meegenieten.

Schoonzoon of boyfriend?

Nog opvallender is dat het oudste kind van Madonna, Lourdes, inmiddels al 26 jaar is. Wat de nieuwe vriend van haar moeder qua leeftijd eigenlijk geschikter had gemaakt voor haar. Toch lijkt zij geen last te hebben van de nieuwe romance van haar moeder en vierde ook zij het gehele birthday weekend ten volste mee.

Relatietest door gezondheidsproblemen

Ondanks de uitdagingen die het afgelopen jaar met zich meebracht voor Madonna, zoals een serieuze bacteriële infectie die haar zelfs naar de intensive care bracht, was Joshua er altijd om haar bij te staan en te steunen tijdens haar herstel. Ondanks het opvallende leeftijdsverschil van 36 jaar tussen het tweetal, heeft Joshua al snel de harten van Madonna’s fans veroverd.

Madonna heeft een type

Dit is niet de eerste keer dat Madonna een relatie aangaat met een jongere partner. Tot april 2022 had ze een liefdesband van drie jaar met Ahlamalik Williams, die slechts 25 jaar was toen hun paden elkaar kruisten. In een interview legde Madonna uit dat haar voorkeur voor jongere mannen geen doelbewuste keuze is: “Het gebeurde gewoon. Ik ontmoette iemand op wie ik gesteld raakte en toevallig was hij van die leeftijd.” Madonna blijft hiermee bewijzen dat liefde geen grenzen kent en dat ze haar hart volgt, ongeacht de leeftijd.

Heeft Madonna een nieuwe liefde? Het lijkt er wel op en fans denken te weten wie het is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.