Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 6 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Makeup by Mario – De make-up artist van de Kardashians brengt cosmetica uit en dit wil je

Wij dromen ervan om (net als de Kardashians) regelmatig in de stoel van make-up artist Mario Dedivanovic te stappen. Helaas, zijn wij geen wereldberoemde realitysterren uit Calabassas en zit die plamuursessie bij Mario er niet in. Of toch een beetje? Want de beste man komt met zijn eigen make-up en dit wil je.

De man die de meest bekende looks op het gezicht van Kim Kardashian toverde lanceerde recent zijn eigen make-up producten. Bye, spaargeld.

Mario Dedivanovic komt met Makeup by Mario

Mario Dedivanovic is al jaren aanwezig in de make-up scene en gaf de gezichten van de A-listers regelmatig een touch up. Recent werd hij door The New Yorker beschreven als ‘The Make-up Artist at Ground Zero of Internet Beauty Culture’. Mario begon ooit als Sephora-medewerker en groeide uit tot de beauty-guru die hij nu is. Jarenlang werkte hij naar zijn droom toe: een eigen beauty lijn genaamd Makeup by Mario.

Ondanks dat het niet de eerste producten zijn waar Mario aan werkte, zijn het wel de eerste die volledig onder zijn eigen naam lanceren. Al eerder wekte hij samen met Laura Mercier en stampte hij samen met Kim Kardashian KKW Beauty uit de grond.

Op 1 oktober was het zover: Makeup by Mario lanceerde. Een bijzondere dag, want 1 oktober is zijn verjaardag én de dag waarop hij ooit begon bij Sephora. De dag staat symbool voor de start van zijn beautycarrière.

De producten van Mario

Mario weet wat we willen, want zijn lijn zit vol met handigheden. Hij weet bijvoorbeeld dat we slecht zijn in winged eyeliner, want hij bracht een eyeliner uit die de wing voor je maakt. Ook vertelt hij aan Elle dat hij inclusiviteit belangrijk vindt. “When I work, I tend to like products that I can use on all skin tones.”

Bij Mario kan je terecht voor een snatched look, maar ook voor een natuurijk make-upje. “I know I’m known as the contour king, but I think there was a little misconception. I’m not the type of artist that typically will do the heavy stripes and all those types of things. I like makeup to look as if one were born with it in terms of the colors and finishes on the skin. I like it to enhance a woman’s face, not to have it feel unnatural or that they have a ton of makeup on.”

Mario’s collectie zit bomvol topproducten en wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

MASTER MATTES™ EYESHADOW PALETTE – €‌53.00

Makeup by Mario

MASTER PIGMENT PRO™ PENCIL SUPER BLACK – €24

Makeup by Mario

MASTER EYE PREP & SET™ MEDIUM – €31

Makeup by Mario

MASTER METALLICS™ EYESHADOW PALETTE – €53

Makeup by Mario is verkrijgbaar via de officiële webshop.

Elle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.