Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 8 jul 2024
Leestijd: 1 minuut

Margot Robbie voor het eerst gespot met zwangere buik

Gister kwam het nieuws naar buiten dat actrice Margot Robbie en haar man Tom Ackerley een kindje verwachten. Méga leuk, alleen omdat het nieuws via een bron van People Magazine kwam, leek het eerst nog een gerucht. Tot nu, want Margot is al met zwangere buik gespot.

Margot Robbie laat buik zien

Nu het levenswerk van Margot (Barbie) erop zit, kan ze genieten van rustigere tijden. Margot en Tom zijn momenteel lekker aan het genieten van een vakantie en daar horen natuurlijk goede outfits bij – en als je zwanger bent wil je ook een beetje met je buik showen. Margot doet ook precies dat met een zwarte blazer en croptop kan je haar beginnende buik heel goed zien. Bekijk de foto van Margot hier.

De relatie van Margot en Tom

Margot en Tom gaan way back, ze hebben elkaar meer dan tien jaar geleden ontmoet op de set van de film Suite Française. Margot was niet echt op zoek naar de liefde en beschreef zichzelf als “The ultimate single gal. Dat vertelde ze destijds in een interview met Vogue“The idea of relationships made me want to vomit,” onthulde de nu 32-jarige actrice. Maar we weten allemaal: als je verliefd wordt, wordt je verliefd. Niks aan te doen.

De 33-jarige Tom is geen acteur (of nou.. hij had wél een klein rolletje in Harry Potter!), maar filmproducent. Hij gaat dus eigenlijk over alles wat achter de schermen gebeurt, terwijl zijn liefje straalt op beeld. Hij komt uit het Verenigd Koninkrijk en heeft samen met Margot een eigen productiemaatschappij LuckyChap Entertainment, waar ze heel verschillende producties mee doen. Daar is bijvoorbeeld de film Saltburn er eentje van.

Taylor Swift-fans misleid door PowNed: dit kan je doen tegen de ongepaste video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.