Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Z贸 vieren Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zomervakantie

Wat voor beroep je ook hebt鈥 iedereen gaat lekker op het hebben van vakantie. Een paar weken he-le-maal niks, genieten van de zon, lekker eten, feesten, uitslapen en even niet hoeven denken aan werk. Ook als je een topsporter bent is dit cruciaal. Je kunt niet 365 dagen per jaar 鈥榓an鈥 staan, je lichaam en geest hebben rust nodig. Ook F1-coureur Max Verstappen heeft nu wat weken vrij en dat viert hij goed. Hij werkt hard aan het verdedigen van zijn titel en daarom is wat ontspanning extra fijn.

Maar hoe viert zo鈥檔 #worldchampion vakantie? Nou, zo.

Max Verstappen viert vakantie met vriendin en familie

Extra tijd vrij betekent ook extra tijd doorbrengen met familie en vrienden. Helemaal in het geval van Max, die elke week naar een andere plek op de wereld vliegt om te racen. Vorige week won hij de GP van Hongarije en was het tijd voor een welverdiende vakantie.

Feestje bouwen

Afgelopen weekend was hij dan ook in Cannes met zijn vriendin Kelly Piquet. Ook zijn moeder Sophie, schoonmoeder Sylvia en zus Victoria waren van de partij. De familie bezocht een show van de Nederlandse Martin Garrix, tevens een goede vriend van Max. De DJ was ook aanwezig tijdens de winst in Abu Dhabi en kon het dan ook niet laten om tijdens de show van afgelopen weekend foto te maken met Verstappen.

Daarnaast worden er volop leuke familiekiekjes gedeeld:

Max Verstappen
Max met zus Victoria 鈥 Instagram Story @sophiekumpen
Max Verstappen
Max met vriendin Kelly 鈥 Instagram Story @kellypiquet

Laten we hopen dat hij weer helemaal uitgerust terugkeert en de tweede wereldtitel op zijn naam zet.

Knuffelen met neefje Lio

Max heeft een intens jaar achter de rug. Zijn harde werken werd op vorig jaar op 12 december beloond met de grote winst tijdens de laatste race in Abu Dhabi. Max moest flink bijkomen van alle hectiek en hoe kun je dat beter doen dan tijd door te brengen met familie? Zus Victoria was een paar dagen v贸贸r de finale bevallen van haar tweede kindje en Max kon na de grande finale zijn nieuwe neefje eindelijk ontmoeten. Bekijk de schattige foto van Max en z鈥檔 neefje hier.

Max Verstappen wint Grand Prix van Spanje en rapper Drake verliest daarom kwart miljoen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.