Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 18 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo gaat het nu met ‘Take Care of Maya’ Maya Kowalski

In de Netflix-documentaire Take Care Of Maya volgen we het gezin Kowalski en dochter Maya in het bijzonder. Maya wordt ziek en ze wordt vastgehouden in het ziekenhuis na verdenking van medische mishandeling. De situatie gaat van kwaad tot erger en het gezin verliest zelfs moeder Beata. Na jaren van onrecht, heeft de familie eindelijk wat meer rust. Hoe gaat het nu eigenlijk met Maya?

Take Care of Maya

In de Netflix-documentaire volgen we het gezin Kowalski. Waar er eerst dieper ingegaan wordt op het fijne gezin van vader Jack en moeder Beata, wordt het al snel duidelijk dat het verhaal niet gaat om het liefdesverhaal van die twee. Moeder Beata komt uit Polen en Jack wordt op slag verliefd als hij haar ziet. Ze krijgen twee kids, Maya en haar broertje. Het is een blij gezin, totdat Maya ziek wordt. Uit het niets heeft ze bijzonder vervelende pijn over haar hele lichaam. Wil je een volledige recap van Take Care of Maya? Dat lees je hier.

Hoe gaat het nu met Maya?

Op TikTok heeft Maya een Get Ready With Me opgenomen, waarin ze meer vertelt over haar leven nu. Eén van haar volgers vraagt of ze meer wil uitleggen over haar situatie, maar ze vertelt dat ze zich daar niet comfortabel bij voelt omdat alles wat ze eventueel verkeerd uitlegt tegen haar gebruikt kan worden. Dus totdat de hele zaak afgerond is, zal ze niks over de hele rechtzaak zeggen.

@mayakowalsk1

Replying to @Marryy ❤️ #takecareofmaya #fyp #mayakowalski #senior #grwm

♬ original sound – Maya Kowalski

Wel geeft ze wat persoonlijke updates: ze zit nu in het laatste haar van high school en heeft zich aangemeld voor de universiteit. Ze gaat naar de University of Miami vanaf september, waar ze heel veel zin in heeft. Toch geeft ze aan het wel spannend te vinden om dan van huis weg te zijn.

Eerst heeft ze nog haar eindbal genaamd prom. Ook vertelt ze dat ze nog geen jurk gevonden heeft dus dat ze daar nog druk mee bezig is.

Familie Kowalski wint rechtszaak

Eind vorig jaar kreeg de familie eindelijk goed nieuws: ze wonnen namelijk de rechtszaak van het Johns Hopkins Children’s Hospital. Natuurlijk duurt het wel even voordat alles ook helemaal is afgerond, dus we snappen wel dat Maya nu voorzichtig is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.