Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 25 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Heeft alle media-aandacht Travis Kelce veranderd? Dit vindt zijn teamgenoot Patrick Mahomas

2023 was het jaar van Taylor Swift. Naast een uitverkochte tour, sloeg ze ook een nieuwe liefde aan de haak. En deze relatie krijgt bizar veel media-aandacht. Stijgt het Kansas City Chiefs-speler Travis Kelce naar het hoofd?

Zijn teamgenoten zijn er stellig over: hij houdt zijn hoofd koel.

De media-aandacht heeft Travis Kelce niet veranderd

Quarterback Patric Mahomes, die ook voor de Kansas City Chiefs speelt, laat aan TMZ weten dat Travis nog steeds de oude is. Ondanks de extra aandacht en de relatie met Taylor Swift houdt hij beide benen op de grond. Van sterallures is dus geen sprake.

“He’s still Travis Kelce,” vertelt collega Patrick aan TMZ. “He still will walk through the stadium and treat every single person like they’re his best friend. And he’s going to be like that in the locker room every single day.”

Dolphins Chiefs Football
ANP

De vermeende verloving van Taylor Swift en Travis Kelce

Sinds hun eerste publieke uiting zijn Taylor en Travis #relationshipgoals. Ze supporten elkaar waar ze kunnen en ze lijken het altijd gezellig te hebben. Het loopt allemaal op rolletjes – en dat zorgt ervoor dat de twee klaar zijn om zich aan elkaar te binden. Deze zomer willen ze zich verloven, volgens bronnen.

Het koppel zou al eerder klaar zijn voor een verloving, maar wachtte hiermee, omdat ze niet willen dat het lijkt op een overhaastte beslissing. Om dezelfde reden gaat er ook op Valentijn geen aanzoek komen. Deze zomer lijkt de twee een mooi streven, dan zijn ze een jaar samen. “Taylor and Travis discussed it and there is a plan,” vertelt de bron aan Page Six.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.