Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Modetrends 28 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Hebben! Dit zijn de 6 gewilde sneakers van 2022

Het was weer een geweldig jaar voor de sneakerliefhebber, want de ene na de andere gewilde sneaker werd uitgebracht. Nu 2022 ten einde loopt, kijken we terug op de meest gewilde sneakers van het jaar: van de Nike Dunk Panda tot de New Balance 990.

Heb jij ze in je kast staan?

Dit zijn de meest gewilde sneakers van 2022

We stonden massaal in de rij voor deze schoenen en konden ze helaas niet allemaal bemachtigen.

Nike Dunk Low Panda

Als je gaat voor een staple piece, maar dan in sneakervorm, dan ga je voor de Nike Dunk Low Panda. Deze sneaker combineer je bij werkelijk iedere outfit en is daarom ook zeker het geld waard. Dat maakt die extra tientjes voor de reseller weer goed, soort van.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG Patent Bred

Volgens Amazon was de Nike Dunk Low Panda de meest gewilde sneaker van 2022, maar deze werd op de voet gevolgd door de Air Jordan 1 Retro High OG Patent Bred. Dit is een sneaker voor de iets gewaagdere modeliefhebbers die niet vies zijn van een beetje kleur.

 

 

New Balance 990V1

Ook New Balance had een goed jaar, want de verkoop van de New Balance 990V1 is maar liefst met 200% gegeroeid. Dat zijn aantallen waar de meeste retailers alleen maar van kunnen dromen. Wij snappen wel waarom de sneaker zo populair is: het is een mix van stijl, sportiviteit en een klein retro tintje. Daarnaast helpt Hailey Bieber’s liefde voor New Balance ook mee.

 

 

New Balance 202R

De 990V1 wordt gevolgd door de 202R: een ander model, maar net zo stijlvol.

New Balance 550

Kunnen we het even hebben over de toppers van dit jaar? De New Balance 550 sneakers. Iedere It-girl droeg ze. Onlangs kwamen ze met nieuwe colourways en wij willen ze allemaal hebben.

Adidas Forum Low

Deze sneaker heb je vast al eens voorbij zien komen op Instagram. Ze hebben een beetje dezelfde vibe als de New Balance 550’s, maar zijn een stuk makkelijker te krijgen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.