Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Celebrity 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox adviseert je geen energie te verspillen aan mannen

Volgens actrice en bombshell Megan Fox is er een betere manier om je tijd te besteden dan te proberen indruk te maken op een man. Zaterdag maakte Megan een pitstop bij Revolve Festival tijdens Coachella’s eerste weekend. Aan E! News deed ze een paar opvallende uitspraken. 

Het waren een aantal ontnuchterende adviezen voor alleenstaande vrouwen die zich voorbereiden op de Hot Girl Summer van 2024.

Neem een hobby

“Leer gewoon een nieuwe vaardigheid of ontwikkel een hobby, en verspil je energie niet aan jongens”, zei de 37-jarige. ”Het enige wat ze gaan doen is je leegzuigen. Ga gewoon door met je leven. Investeer in jezelf.”

Er als de Kimmen bij zijn

Megan Fox plaatste de clip van het interview vervolgens op haar Instagram met het onderschrift: “Levensadvies van een relatiedeskundige.” Haar aan-uit-verloofde Machine Gun Kelly was er als de kippen bij om te commenten: “PREACH.” Of hij een grapje maakt of dat zijn ego ernstig beschadigd raakte door deze video, weten we niet. Kim Kardashian was er ook snel bij en plaatste: “Not No.” Cryptisch.

Megan Foxx en MGK uit elkaar

De twee lovebirds ontwijken de laatste tijd alle vragen over hun relatie en volgens diverse bronnen zijn ze al even uit elkaar. Vorige maand koos Megan ervoor om geen commentaar te geven op de status van hun relatie, terwijl ze verscheen in de Call Her Daddy-podcast van Alex Cooper. Hierin herhaalde ze wel dat MGK nog steeds haar ‘tweelingziel’ is. Het bloeddorstige duo heeft elkaar de laatste tijd niet aan een spijkerketting over de rode loper gesleept, dus wij denken dat er meer aan de hand is.

Wil je het advies van mevrouw Fox opvolgen? Boek een lekkere girlstrip naar Parijs of ga voor een nieuw kapsel om je vrijheid te vieren. Die vent komt ooit wel.

Megan Fox onthult welke plastische ingrepen ze heeft gedaan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.