Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – Fans denken dat Megan Fox en Machine Gun Kelly uit elkaar zijn en dit is waarom

We dachten allemaal dat dit HET jaar van Megan Fox en MGK ging worden. In het begin van 2022 verloofden ze, met een nogal cryptische post op Instagram, en daarna spotten we ze overal happily in love. Toch denken fans dat de relatie nu ten einde is en wij vertellen je waarom.

Or are they still drinking each other’s blood?

Fans denken dat Megan Fox en Machine Gun Kelly uit elkaar zijn

Volgens velen lijkt het erop dat detwin flame gedoofd is. Een onverwachte wending, als het gaat om Megan en MGK. Fans speculeerden er al op los, maar na het zien van Megan’s laatste berichten op Instagram weten ze het zeker: de romance is tot een einde gekomen. Sinds het stel in 2020 begon te daten, is Megan behoorlijk open geweest over haar liefde voor de 32-jarige muzikant. Dit resulteerde on het delen van in-your-face posts op Instagram om haar liefde te verklaren.

Het gedrag van Megan op social media is namelijk veranderd. Waar ze ons normaal spamde met foto’s van haar en MGK, staat ze nu voornamelijk alleen op de foto. Ook de legendarische sexy foto’s met Kourtney die ze deelde zijn voor veel fans het bewijs: dit is single-girl content. En dat terwijl ze vorig jaar nog ten huwelijk werd gevraagd?!

Na de ‘Life In Pink’ première in juni heeft Megan niets meer gepost van haar en Colson, zoals MGK officieel heet. Houdt ze het on the low of is er écht iets aan de hand?

Fans gaan los

Ondanks dat geen van beiden de geruchten bevestigd heeft, zijn er al heel wat fans treurig om de situatie. Hieruit blijk maar weer hoeveel fans het stel heeft, ondanks dat ze af en toe wat *merkwaardige* acties hebben. Zou dit na Kim en Pete de volgende onverwachtse breakup zijn?

Wij hopen ook dat ze snel weer wat spicy foto’s op the ‘gram knallen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.