Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit persoonlijke cadeau wil Meghan Markle doorgeven aan haar dochter

Tijdens het interview met Oprah Winfrey maakten Meghan Markle en prins Harry bekend dat hun tweede kind een meisje wordt. Ze wordt aankomende zomer verwacht en wordt het kleine zusje van hun 1-jarige zoon Archie. En hoewel er geen twijfel is dat het meisje overspoeld zal worden met liefde en mooie cadeaus van naasten, heeft Meghan zelf ook een persoonlijk cadeau dat ze aan haar dochter wil geven.

Het is iets wat ze voor zichzelf kocht tijdens haar rol in Suits.

Meghan Markle: cadeau voor haar dochter

In het interview met Oprah Winfrey maakte prins Harry bekend dat Meghan Markle en hij deze zomer een dochter verwachten. Hij was dankbaar voor haar komst en zei dat hij niet meer had kunnen wensen. Meghan Markle heeft al een persoonlijk cadeau in gedachten dat ze graag aan haar dochter wil doorgeven: een duur horloge dat ze kocht toen ze nog in Suits speelde.

In 2015, tijdens een interview met HELLO!, vertelde Meghan dat ze een mooi cadeau voor zichzelf kocht toen ze hoorde dat Suits een derde seizoen kreeg. Ze trakteerde zichzelf op een Cartier French Tank-horloge, een item dat al lang op haar verlanglijst stond. “I’ve always coveted the Cartier French Tank watch,” vertelde Meghan. “When I found out Suits had been picked up for our third season – which, at the time, felt like such a milestone – I totally splurged and bought the two-tone version.”

Persoonlijk cadeau

Ze vertelt dat ze destijds een speciale boodschap voor zichzelf in het horloge heeft laten graveren. “I had it engraved on the back, ‘To M.M. From M.M.’ and I plan to give it to my daughter one day. That’s what makes pieces special, the connection you have to them,” vertelt Meghan Markle. Haar dochter krijgt het cadeau waarschijnlijk voorlopig nog niet, maar zodra de tijd ervoor is zal ze een prachtig cadeau met een nog mooiere boodschap van haar moeder krijgen.

Cartier French Tank – €3450,-

Cartier

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.