Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Outfit Meghan Markle bevat verborgen boodschap voor de koninklijke familie

Dat de looks van Meghan Markle altijd flink onder de loep worden genomen, is geen toeval. De ex-royal denkt haar outfits namelijk goed uit – en is ook niet vies van een verborgen boodschap in haar looks. Het Instagram-account What Meghan Wore denkt een boodschap gevonden te hebben in haar outfit van afgelopen weekend.

Meghan Markle en haar outfits

Afgelopen vrijdag voegde Meghan zich bij haar Harry tijdens zijn bezoek aan het 10-jarig jubileum van The Invictus Games. De reis volgde vlak op Harry’s soloreis naar Engeland, waar hij een ander jubileumevenement organiseerde. Dat evenement werd bijgewoond door een aantal familieleden van de overleden prinses Diana, waaronder haar broer Charles Spencer. Koning Charles en Prins William gingen beiden niet op de uitnodiging van Harry in.

Dit is waar de twee nieuwe Netflix-series van Meghan Markle en Prins Harry over gaan

Meghan Markle’s verborgen boodschap aan het Koningshuis

De outfit dit Meghan op vrijdag 10 mei droeg in Nigeria is er eentje die we niet snel vergeten. Niet alleen om de pracht van de jurk, maar ook om de boodschap erachter. Meghan droeg een roze jurk van Heidi Merrick, die ze combineerde met een gouden choker ketting en bijpassende gouden oorbellen. Om haar pols droeg ze haar Cartier Tank horloge en haar Cartier Love armband. Een klassiek geheel, maar toch met de speelse touch die we van Megs gewend zijn.

Prince Harry and Meghan Markle visit Nigeria's Lightway Academy as Part of Invictus Games Anniversary celebrations
ANP

Instagram-account What Meghan Wore komt met een interessante theorie. De jurk die Meghan draagt is ‘The Windsor’, net als de achternaam van de koninklijke familie. Toeval? Waarschijnlijk niet. Zeker niet als jij je bedenkt dat deze jurk uit de collectie van 2018 komt. Fans denken dat het dragen van deze jurk een boodschap naar de koninklijke familie bevat. Zij zou wat good will tonen nadat zij Harry afwezen tijdens zijn bezoek in Engeland. Wat denk jij?

Dit is precies hoeveel uur je per dag zou moeten zitten, slapen, staan en bewegen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.