Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Meghan Trainor kiest Kris Jenner als ‘Mother’ in nieuwe muziekvideo

Als er toch één celebrity-oppermoeder is dan is het toch wel Kris Jenner. Al haar kids (en dat zijn er nogal wat) behoren tot de rich and famous. Niet zo gek dan ook dat Meghan Trainor Kris heeft gevraagd om haar moeder te spelen in de muziekvideo van haar nieuwste nummer ‘Mother’. Kris gaat natuurlijk all out en verandert haar korte donkere coupe tijdelijk voor een blonde versie. Dan lijkt ze toch nét iets meer op Meghan.

Kris Jenner a.k.a Mother

We kennen Meghan Trainor van haar nummers ‘All about that base’ en ‘Made you look’. De blonde Amerikaanse gaat dag-in-dag-uit viral op TikTok met haar catchy nummers die ontzettend goed passen bij de korte video’s die mensen dagelijks uploaden. De zinnen in haar nummers zijn zó beeldend dat ze perfect zijn om korte sketches mee te maken. Haar bestie en TikTokker Chris Olsen (misschien ken je ‘m wel van de video’s waarin hij koffie brengt naar celebs) helpt haar met de marketing op TikTok en ook hij plaatst video’s met Kris.

@chris

I’M SORRY I GOT THE ORDER WRONG @krisjenner @meghantrainor @flightfuelcoffee #meghantrainor #krisjenner #kardashians #kardashian #mother #iamyourmother #coffee #flightfuel

♬ Mother – Meghan Trainor

Mother

Oké, maar je hebt natuurlijk geklikt om de muziekvideo te zien. Tadaaa:

En om nog even te benadrukken hoe cool het is dat Kris Jenner in jouw muziekvideo speelt.. we snappen je Meghan.

@meghantrainor

@krisjenner IS MY MOTHER AND IVE BEEN ADPOTED 🖤 #iamyourmother #mother

♬ Mother – Meghan Trainor

Bliksemafleider

Toch denken weer veel mensen dat dit een poging van Kris is om de aandacht af te leiden van het Kylie-Selena-Hailey drama. De familie wordt er vaker van verdacht zulke dingen te doen.. denk maar aan de geheime baby van Khloe én de break-up van Kim en Pete.. tsja, met zo veel beroemde kids is het ook lastig om de rust te bewaren. Of het écht zo’n doordachte zet is van Kris of dat ze gewoon graag moeder speelt, zullen we nooit weten. Iconic is het wel. Ook Kris haar eigen kids vinden het geweldig. “Stop it I’m fucking screaming! I am fucking screaming! Oh my god thank God. This is really my mother! How lucky am I?? Meghan Let’s be sisters,” reageert Khloe onder de video die Meghan en Kris plaatsen op Instagram.

Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.