Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 2 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Gala girlband: Aubrey Plaza, Madeline Cline en Stella McCartney zingen Do-Re-Mi

Het trio waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden.. actrices Aubrey Plaza en Madeline Cline vs. modeontwerpster Stella McCartney. De drie komen langs online Vogue-host Emma Chamberlain op het Met Gala. Als Emma haar zegje begint met ‘We look like a girlband..’ begint Stella met zingen. De anderen doen gewoon mee en dat resulteert in een hele grappige maar ietwat tenenkrommende scene.

Aubrey Plaza, Madeline Cline en Stella McCartney zingen nummer uit The Sound Of Music op Met Gala

Tjsa, het Met Gala brengt verschillende mensen bij elkaar. Omdat het allemaal zo’n prestigieuze boel is is het heel fijn als je matcht met bepaalde mensen. Emma Chamberlain is zoals vorig jaar de speciale Vogue-host en ze kletst heel kort met een aantal gasten op het gala. Zo ook met White Lotus-actrice en comedian Aubrey Plaza, Outer Banks-actrice Madeline Cline en modeontwerpster Stella McCartney. Als Emma opmerkt dat ze wel een meidenband lijken, begint Stella met zingen. Geen hip nummer, maar gewoon een klassiekertje uit The Sound Of Music. Do-Re-Mi..

Bekijk het fragment hieronder:

Grappig maar wel een beetje awkward

Wat het zo grappig maakt is dat Emma de tekst niet weet en dus eigenlijk helemaal niet mee kan doen. Gelukkig kunnen mensen op het internet deze interactie heel erg waarderen: “these emma interviews are wildddddd and i love it 😂😂 i love her so muchh! thx vogue” en “These moments are only possible when Emma is interviewing ❤😂”

Kittig

Deze nieuwe girlband is niet het enige bijzondere van de avond op het gala. Zo verschenen Doja Cat en Jared Leto in op Karl Lagerfelds kat geïnspireerde outfits. Choupette, de kat van Karl, overleed in 2019 maar zo is het beestje er toch nog een beetje bij.

Anna Wintour onthult: dít zijn haar onrealistische droomgasten voor het Met Gala

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.