Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 7 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus doet boekje open over het einde van huwelijk met Liam Hemsworth

Miley Cyrus kan prima bloemen voor zichzelf kopen, maar laat liefje Maxx Morando dat ook weleens voor haar doen. Voor Maxx, was Miley lang gelukkig met Liam Hemworth – totdat het niet meer leuk was.

Miley doet in een recente TikTok een boekje open over het moment waarop ze zich besefte dat haar huwelijk met Liam tot een einde moest komen.

Miley Cyrus spreekt openlijk over huwelijk met Liam Hemsworth

Miley en Liam leken vaak erg gelukkig samen, al ging hun relatie wel met pieken en dalen. Zeker in de periode van 2012 tot 2017 was er sprake van een clichématige knipperlichtrelatie. Toch bleken de aanhouders te winnen, want Miley en Liam stapten (na drie keer wel en niet verloofd te zijn) in het huwelijksbootje. Toch weten we allemaal dat dit niet lang heeft mogen duren. In 2019 gingen de twee uit elkaar en in 2020 was de scheiding officieel rond.

Dit scoorde Miley een wereldhit met het nummer ‘Flowers’, dat een ode aan zelfliefde is, maar toch ook wel een steek onder water naar Liam.

Het moment waarop het over was

Tijdens een video van haar serie “Used to Be Young” op TikTok gisteren, onthulde Miley dat ze zich realiseerde dat haar relatie voorbij was toen ze headliner was op het 2019 Glastonbury Festival in Engeland.

“Glastonbury was in June, which was when the decision happened that me and Liam’s commitment to being married just really came from, of course, a place of love first — because we’d been together for 10 years — but also from a place of trauma,” legt Miley uit. “The day of the show was the day I had decided that it was no longer going to work in my life to be in that relationship.”

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 37

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

In haar ”Used to Be Young” serie vertelt Miley over meer ervaringen van vroeger, zo deelde ze ook haar bizarre werkschema tijdens haar Hannah Montana-tijd.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.