Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 2 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Je kunt de miljoenenvilla van Gwyneth Paltrow nu huren via Airbnb

Ben jij wel klaar met jouw standaard vakantie en heb je zin in een ander soort avontuur? Dan kun je er goed aan doen om op 15 augustus als eerste klaar te zitten op de app Airbnb. Niemand minder dan actrice en ondernemer Gwyneth Paltrow verhuurt dan namelijk haar prachtige villa, die zich midden in Santa Barbara bevindt.

Een overnachting om van te dromen.

Laat je onderdompelen in de wondere wereld van Goop

Stel jezelf eens voor: dagelijks ontspannen in een infraroodsauna, krachtige begeleide meditatiesessies, nippen aan vloeibare Paleo-brouwsels, jezelf trakteren op een (uhm, ja) vaginale stoomsessie en andere wonderbaarlijke wellnessbehandelingen. Als dit voor jou klinkt als een soort magische ontsnapping, dan hebben we heel goed nieuws voor jou.

Gwyneth Paltrow, de oprichtster van wellness- en lifestyle-merk Goop, die de afgelopen maanden vooral in het nieuws was met de rechtszaak die tegen haar werd aangespannen vanwege een ski-ongeluk, gooit haar deuren open en biedt jou de kans om te proeven van haar luxueuze gastenverblijf via Airbnb.

Het toevluchtsoord van Gwyneth

Gwyneth deed de aankondiging dat ze haar weelderige huis in Santa Barbara beschikbaar gaat stellen voor een selecte groep via Instagram. Naar eigen zeggen is het de plek waar ze naartoe gaat voor rust en mentale helderheid: “Mijn Montecito huis is mijn toevluchtsoord voor rust en mentale helderheid. Ik ga erheen om op te laden, dagdromen over wat we bij Goop aan het bouwen zijn, en om opnieuw in contact te komen met mijn familie en dierbare vrienden,” schreef ze erover.

Zoektocht naar moderne verbinding

Het openstellen van haar huis is Gwyneths manier om verbindingen te creëren en het isolement dat het moderne leven soms met zich meebrengt, te doorbreken. “Of je nu op zoek bent naar onverwachte connecties of welverdiende rust en reflectie, als je komt logeren, hoop ik dat je net zoveel geniet van het huis als ik doe.”

Binnengluren

Een van de leukste onderdelen van dat het huis nu online staat op Airbnb is dat we binnen kunnen gluren. Precies zoals het gevoel dat Gwyneth graag wil overbrengen aan haar gasten, zo voelt het op de foto’s al aan. Met veel wit en natuurlijke tinten, organische vormen en luxueuze materialen straalt het huis zowel van luxe als van rust. Ook benieuwd? Neem dan gauw hier een kijkje.

Eten wat de gouden pot schaft

Toch zullen het interieurontwerp, het zwembad en de wellnessbehandelingen zeker niet het enige zijn waarvan je gedurende je verblijf van mag genieten. Een overnachting komt namelijk met een heuse Goop-chefkok, die je lichaam zal voeden op de Goop Kitchen manier.

In de startblokken en ontkenningsfase

Voor degenen die al staan te popelen om een plekje te bemachtigen in het prachtige toevluchtsoord, markeer 15 augustus om 10:00 alvast in je agenda. Op die dag worden de reserveringen geopend voor een overnachting op 9 september. Slechts twee geluksvogels zullen het voorrecht hebben om deze exclusieve retraite te ervaren, maar hoop gewoon even verder en denk gewoon voor heel even als Gwyneth zelf: “I have a very highly developed sense of denial.”

Het knalroze huis uit ‘Barbie’ staat nu aangeboden op AirBnb

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.