Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 21 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze geweldige modetrends uit 2023 nemen we mee naar 2024

Het jaar 2023 is bijna voorbij en wat hebben we een hoop trends voorbij zien komen. Van de kleur goud tot een volledige denim look: er zaten enorm veel trends tussen waar we geen genoeg van konden krijgen. Gelukkig zijn er een aantal parels die we ook in 2024 veel terug gaan zien.

Wij hebben de mooiste trends voor jou op een rijtje gezet.

1. Strikjes, strikjes en nog meer strikjes

Hoewel de strikjes al een groot succes waren in 2023, gaan we deze trend ook veel terug zien in 2024. Je zag ze in allerlei soorten en maten. Je kan ze dragen in je haar, maar ook op schoenen of een top.

2. Cut-outs

Deze sexy trend wordt ook lekker doorgetrokken in 2024. Je hoeft met deze trend niet all-out te gaan, een klein stukje huid is ook meer dan genoeg. Mocht je wel dol zijn op de meer gewaagde looks, zijn kledingstukken met een open rug een goede investering voor 2024.

3. Low-waist items

Niet iedereen is fan van deze trend. Toch gaan we de low-waist items ook veel terug zien in 2024. De heupen worden komend jaar veel geaccentueerd, door middel van broeken, rokken en zelfs jurken waar de heupen beter te zien zijn. Misschien is het nu nog even wennen, maar wie weet loop jij komende zomer rond in geweldige items waar jouw heupen in shinen.

4. Metallics

Je kon niet om deze trend heen in 2023, de zilveren broeken vlogen je om de oren. We hoeven gelukkig nog geen afscheid te nemen van deze trend, want in 2024 worden metallic items weer een grote trend. Vooral de gekleurde metallics gaan we veel terug zien volgend jaar.

5. Doorschijnende materialen

We kunnen geen genoeg krijgen van materialen zoals mesh, ook in 2024 wordt deze trend doorgetrokken. Of het nou een top, of een doorschijnende jurk is, met deze trend trek jij veel bekijks. Door het item te combineren met een chique bralette of bandeau, waardoor jij je outfit een sexy tintje geeft.

Van sound baths tot CBD: dit worden de grote wellnesstrends van 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.