Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Love & Life 7 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Een herinnering cadeau doen: dit zijn de leukste activiteiten voor op Moederdag 2024

Aanstaande zondag is het weer zover: Moederdag. Om op deze dag je moeder(figuur) even goed in het zonnetje te zetten, is het wel zo leuk op een gezellige activiteit gepland te hebben. Maar wat zijn nu geschikte activiteiten voor deze dag? Wij zetten de leukste to-do cadeaus op een rij.

Activiteiten voor Moederdag

Op Moederdag draait het even allemaal om je moeder en wil je haar natuurlijk even in het zonnetje zetten. Je plant een leuke dag om te laten zien hoe dankbaar je haar bent voor alles. Maar dit kan af en toe best lastig zijn, er zijn namelijk veel soorten activiteiten die je kunt plannen voor een leuke Moederdag. Denk aan activiteiten waar jouw moeder plezier of energie uithaalt.

High Tea

Als jouw moeder een theeliefhebber is, dan kan je niet fout gaan met een heerlijke high tea. Je kunt dit zelf organiseren, dus lekker gaan bakken en allemaal kleine hapjes maken of je reserveert bij een leuk eetplekje bij jullie in de buurt.

Denk bijvoorbeeld aan een chique high tea in het Amstel Hotel, op het prachtige terras aan de Amstel in Amsterdam. Of juist lekker knus bij je boutiquehotel WSHS Gouda. Geniet van hun Asian Temptation Afternoon Tea bij cocktail- en koffiebar COCO of kies voor een casual lunch als jullie geen zoetekauwen zijn.

WSHS Gouda
WSHS

Brunchen

Liever een brunch om de dag goed mee te starten? Dan wil je bij LuminAir zijn! Hier krijgen moederfiguren op Moederdag een gratis brunch als je voor jullie beiden reserveert. Zo kan je haar een herinnering én een fysiek cadeau geven. Geniet samen van de lekkerste gerechtjes en heerlijke drankjes. Hier ben je voor even in een andere wereld, zwevend boven de drukke stad. Winnen.

LuminAir brunch
LuminAir

Spa dag

Doet jouw moeder veel voor je en kan ze wel wat rust gebruiken? Dan is een dagje uit naar de spa een leuk idee. Er zit vast wel ergens een spa bij jullie in de buurt waar jullie samen een dagje kunnen vertoeven. Als dit niet helemaal binnen je budget past, kun je natuurlijk ook een lekker spa dagje zelf maken thuis. Net zo gezellig.

Wijnproeverij

Een andere leuke activiteit voor Moederdag is een wijnproeverij. Als jouw moeder van wijn houdt, kan ze bij deze proeverij allerlei nieuwe wijnsoorten proberen en het is natuurlijk hartstikke gezellig om te doen, nodig nog wat andere uit en je hebt een onvergetelijke middag of avond. Een fijne plek, in de buurt van Amsterdam, is Chateau Amsterdam. Hier hebben ze talloze (steengoede!) wijnen en ook nog eens fijn eten.

Chateau-amsterdam-building
Chateau Amsterdam

Wandel-, fiets- of boottocht maken

Het wordt dit jaar lekker weer met Moederdag, dus hoe leuk is het om lekker buiten iets te plannen? Denk aan een wandeltocht, fietstocht of ga een lekker stukje varen. Hierdoor heb je alsnog lekker wat qualitytime samen en zie je veel van de omgeving.

Kookworkshop

Kan jouw moeder goed koken? Of juist niet? Dan is een kookworkshop ook een leuke activiteit voor Moederdag. Kies een wereldkeuken die jullie het lekkerst vinden en leer meer hierover terwijl je een heerlijk gerecht gaat bereiden. Je kunt natuurlijk ook voor andere soort workshops gaan, denk bijvoorbeeld aan een creatieve workshop.

Moederdag is over een maand: dit zijn de mooiste cadeaus voor haar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.