Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 15 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Ultieme vriendschap: Monica Geuze betreedt rode loper in Cannes op fluffy pantoffels voor Romee Strijd

Gisteravond werd het wereldberoemde filmfestival in Cannes afgetrapt. Een aantal Nederlandse beroemdheden waren aanwezig. Zo flaneerde Romee Strijd in een prachtige jurk over de loper, met vriendinnen Monica Geuze en Danique Bossers aan haar zijde. En één outfitdetail van Monica is hilarisch.

De schoenen maken de look van Monica nog iconischer dan die van Romee. Ze draagt namelijk (iets wat lijkt op) UGG’s-instappers. Dit allemaal om Romee te helpen met haar entree. Over women supporting women gesproken.

Update: inmiddels heeft Monica laten weten dat ze wel openstaat voor een carrièreswitch als PA. Ze is namelijk op een ander moment gespot als hype woman..

Romee Strijd in Cannes

Het 77ste filmfestival in Cannes is gisteravond geopend. En net al voorgaande jaren, was Nederlands model Romee Strijd weer aanwezig. Het festival werd ceremonieel geopend en dit jaar speelde de film “Le Deuxieme Acte”. Maar voordat het filmtijd is, moet je als A-lister natuurlijk eerst de loper over. Zo ook Romee.

Romee Strijd in Cannes
ANP

Monica Geuze op fluffy instappers op de loper

Dit jaar nam ze wel een heel uniek glamteam mee. Niet alleen haar MUA en haarstylist waren aanwezig, maar ook haar vriendinnen Monica Geuze en Danique Bossers. Zij hielpen Romee de loper op te komen zonder plooien in haar jurk. Zoals echte vriendinnen dat doen.

Romee strijd en Monica geuze
ANP

En wie goed kijkt, ziet dat de schoenen van Monica net zo fluffy zijn als de jurk van Romee. Ze draagt schoenen die lijken op UGG’s-pantoffels waar je zo instapt. De kenner weet dat dit de Cosy Flat Comfort Clogs van Louis Vuitton zijn. Deze instappers kosten zo’n €1000, dus zo casual zijn ze nu ook weer niet.

Monica zelf moet er ook om lachen. “Shoe Game on fleek” schrijft ze in haar Instagram-stories bij een ingezoomde foto op de loper.

Monica Geuze in Cannes
ANP

Nu we toch je aandacht hebben.. heb je de nieuwste aflevering van onze podcast De GroepsApp al geluisterd?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.