Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 23 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Mooshy hair is dé onderhoudsarme haartrend van dit moment en dit zijn onze favoriete looks

Soms heb je zin om alles uit de trukendoos te halen als het aankomt op je haar. Föhnen, stijlen of krullen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zitten ook van die dagen tussen dat je totaal geen zin hebt om naar je haar om te kijken. Als je een van die dagen hebt is de haartrend mooshy hair echt wat voor jou, want deze trend ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook nog eens lekker onderhoudsarm.

Scrol snel verder voor onze favoriete looks!

Haartrends

Je hoeft alleen maar je telefoon erbij te pakken of je komt alweer in aanraking met de nieuwste trends. Zo delen gebruikers steeds vaker wat hun favoriete make-up producten zijn en onthullen ze ook maar al te graag waar ze hun favoriete kledingstukken vandaan toveren. Maar ook op het gebied van haar is er genoeg inspiratie te vinden op social media.

Zo was de bob een van de grootste haartrends van 2022 en zagen we afgelopen jaar ook deze 5 haartrends compleet viraal gaan op TikTok. En nu is het opnieuw raak, want wij hebben een gloednieuwe haartrend voor jou gespot. En deze haartrend is niet alleen erg populair omdat die zo mooi is, maar vooral door hoe onderhoudsarm die is.

De zigzag-scheiding is een van de grootste haartrends voor komend seizoen

Mooshy hair

Dan hebben we het natuurlijk over de haartrend mooshy hair. Dit zal je niet direct wat zeggen en daarom vertellen wij je precies wat de trend inhoudt. Mooshy hair is namelijk haar dat een lichtbruine kleur heeft, wat soms ook wel een tussenkleur wordt genoemd. En hoewel deze ‘tussenkleur’ normaal niet zo populair is, gaan we dit jaar zien dat iedereen dichter bij zijn roots blijft.

Het wordt namelijk ook wel het visitekaartje van de cool-girls genoemd, maar dan op een wat meer casual manier. Dit kapsel heeft, doordat je dicht bij je eigen roots blijft, namelijk maar weinig onderhoud nodig. Ideaal als je het aan ons vraagt. Als je naar de kapper gaat is het echter wel handig om met een paar dingen rekening te houden. Het is namelijk belangrijk dat je de tint afstemt op je huidskleur en de kledingkleuren die je gewoonlijk draagt. Op die manier wordt de perfecte licht bruine kleur aan jou gekoppeld.

Inspiratie nodig? wij zetten onze favoriete looks voor je op een rij:

Deze opvallende haartrend uit onze jeugd maakt een comeback in 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.