Julia Schaap
Julia Schaap Nagels 27 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze nageldesigns zijn leuk tijdens Halloween én erna ook nog

Halloween staat voor de deur, waardoor iedereen druk bezig is met het bedenken van een leuke outfit. En daar horen natuurlijk ook bijpassende nagels bij. Wij hebben een paar nagelstijlen op een rijtje gezet die horen bij de Halloween vibe, en toch draagbaar zijn.

Zo heb je na Halloween ook nog plezier van je nagels.

Halloween op je nagels

Dus maak maar vast een afspraak.

Chrome Halloween nagels

Als je met de huidige nageltrends mee wil gaan, zijn chrome nagels the way to go. Door je chrome nagels te combineren met nail art, blijf je toch in het thema én heb je trendy nagels. Je kan hierbij kiezen voor opvallende nail art, of juist een rustige variant.

Spooky nagels

Deze nagels zijn perfect als je gek bent op nail art. Van een spookje tot een pompoen: elke nagel heeft iets anders. Door zwart en wit te gebruiken, passen deze nagels ook nog eens bij elke outfit. Ideaal als je na Halloween nog een tijdje met deze nagels gaat rondlopen.

Barbie meets Halloween

Als Barbie haar nagels in een Halloween-thema zou doen, is dit het resultaat. Een mooie lichtroze basis, met subtiele witte details. Zo ga je toch mee in de Halloween-sferen, maar vallen je nagels niet teveel op.

Pompoen nagels

Wil je met je nagels wel iets meer opvallen? Dan kan je voor deze fancy nagels gaan. Met een felle oranje kleur als basis, en kleine zwarte details, zijn jouw nagels helemaal klaar voor Halloween.

Halloween french tip

De french tip is een van de bekendste nagelstijlen. Het fijne is dat je er alle kanten mee op kan. Zelfs tijdens Halloween is een french tip niet te missen. Door een donkere tip te gebruiken, krijgen je nagels meteen een wat duistere look. Hierdoor ben je met weinig moeite toch op een subtiele manier klaar voor jouw Halloweenfeestje.

Een subtiele touch

Als je niet van nail art of felle kleuren houdt, dan kan je gaan voor deze subtiele nagels. Door een klein randje van je nagel een bloederig effect te geven, blijf je toch in het thema.

Horoscope nails: deze nailart past het beste bij jou volgens de sterren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.