Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 15 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Outer Banks deelt de officiële trailer van het tweede seizoen en het is alles wat je vandaag wilt zien

Over vijftien dagen kunnen we weer voor de buis kruipen en genieten van de spannende avonturen van John B, Sarah, Kiara, JJ en Pope. Outer Banks komt namelijk (eindelijk) met een tweede seizoen, en het duurt niet lang meer voordat we deze kunnen zien. Er is al veel bekend over het nieuwe seizoen, maar gisteren deelde Netflix dan ook eindelijk de officiële trailer.

Wij kunnen niet wachten.

Outer Banks seizoen 2: officiële trailer, releasedatum, cast en meer

*Spoiler alert: in dit artikel lees je gedeeltelijk het einde van seizoen 1. Heb je dit nog niet afgekeken? Klik dan snel weg.*

Wachten op dat tweede seizoen van onze favoriete Netflix-serie Outer Banks leek eindeloos te duren, maar nu is het dan toch echt bijna zover: vanaf 30 juli kunnen we weer een gloednieuw seizoen van Outer Banks bingen. Nu is er al aardig wat bekend over het seizoen – zo kunnen we nieuwe karakters verwachten maar zijn er ook genoeg preview foto’s om van te genieten. Je leest dat allemaal hier:

Outer banks seizoen 2: dit is alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen

Naast die verse nieuwtjes kunnen we jullie ook vertellen dat er eindelijk een officiële trailer is – en je wilt hem zeker zien. In de trailer komen we onder andere meer te weten over hoe Sarah en John B, nadat John B beschuldigd wordt van moord en ze nog steeds op zoek zijn naar de schat die $400 miljoen waard is, verdergaan met hun spannende avontuur. Ook wordt het voor Kiara, JJ en Pope niet bepaald makkelijk gemaakt: aan het thuisfront gaan ze nog steeds de strijd aan met de Kooks en doen ze er alles aan om John B en Sarah te redden.

Kortom: het wordt een spannend seizoen met veel actie, romantiek (wellicht een beginnende romance tussen Kiara en Pope?) en eiland-vibes. Precies wat we nodig hebben aankomende zomer, als je het ons vraagt. Benieuwd naar de trailer? Je bekijkt hem hier:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.