Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de eerste beelden van de Nederlandse Netflix-film Happy Ending, een verhaal over (ontbrekende) orgasmes

Altijd leuk als je eigen land weer een nieuwe film of serie produceert én al helemaal als deze op Netflix komt te staan.. lekker makkelijk streamen. Nou, er is er weer eentje hoor! Netflix geeft de eerste beelden vrij van de aankomende Nederlandse film Happy Ending. De film is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk, winnaar van de Netflix New Voices-competitie in 2021. De hoofdrollen worden vertolkt door Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima. Naast dit drietal zijn ook Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz te zien in deze gewaagde romcom. Happy Ending is nog dit jaar wereldwijd te zien op Netflix, maar hierbij alvast een voorproefje!

Over Happy Ending

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop. Want.. is dit wél de spanning die ze zoekt? En overleeft de relatie dit wel?

Het is niet de eerste Nederlande Netflix-productie. Denk aan Takeover en Dirty Lines, waar de acteurs en verhaallijnen ook volledig in het Nederlands zijn. Undercover is weer een mix van Nederlands én Vlaams.

Luister onze podcast

Ook wij zijn vanaf nu live in podcast-land! In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Sophie) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Welke trends spotten wij en welke zijn te bizar voor woorden? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Omdat wij als gen-Z/millenial-mix met onze telefoon in de hand leven en we eigenlijk alles bespreken via de groepsapp, doen we dat nu ook met jullie.

Hier is jouw nieuwe zonnebril voor deze zomer: GANNI x Ace & Tate lanceren fantastische collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.