Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Nicola Peltz deelt haar nieuwe verlovingsring ter waarde van 2 miljoen (!) dollar op Instagram en die wil je zien

Herinner jij je de sprookjesbruiloft van Nicola Peltz en Brooklyn Beckham van een maandje geleden nog? Ondanks het feit dat deze dag alleen al miljoenen kostte, zijn de tortelduifjes nog niet klaar met geld spenderen ter ere van hun liefde. Nicola Peltz deelt namelijk haar gloednieuwe verlovingsring in combinatie met een andere diamantenting in een van haar laatste Instagram-posts. Wow.

Deze ringen wil je zien.

Bruiloft

Op 9 april 2022 gaven Nicola Peltz en Brooklyn Beckham elkaar het ja-woord. Dit deden zij geheel in stijl: de ceremonie vond plaats op het Palm Beach-landgoed ter waarde van 103 miljoen dollar van de familie van Nicola.

Daarnaast kostte het feest zelf zo’n 4 miljoen dollar en droeg Nicola voor de gelegenheid niet één, maar twee prachtige Valentino-jurken die speciaal voor haar waren gemaakt.

Nieuwe ringen

Nu, een aantal weken na de grote dag, lijkt het erop dat het kersverse gehuwde koppel nog niet klaar is met geld uitgeven aan de liefde. Nicola is op Instagram namelijk gespot met een jaloersmakende méga diamant aan haar vinger én een tweede diamanten ring. Wow.

Het lijkt erop dat Nicola Peltz haar schoonmoeder Victoria Beckham achterna gaat. De vrouw van voetballer David Beckham heeft namelijk in 21 jaar een ringencollectie opgebouwd van 15 verlovingsringen.

Jenny Luker, voorzitter van de Platinum Guild International USA, is expert op het gebied van diamanten ringen en heeft de nieuwe ringen van Nicola eens goed bestudeerd. Tegen Page Six Style zegt ze: “Nicola’s new ring appears to feature a very large oval-shaped diamond, approximately 6 to 8 carats, with trapezoid diamonds on the sides, all set on a shiny platinum band. Since platinum is naturally white, you can see that her center diamond sparkles even brighter!”

Luker schat de waarde van de enorme steen op maar liefst $ 2 miljoen. De bijpassende diamanten ring is alleen al $ 90.000 waard.

Wij zijn benieuwd of we volgende maand weer een andere -nog duurdere- ring om Nicola’s vinger zien.

Wait, whut? Ariana Grande is verloofd met Dalton Gomez en dit is wat we weten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.