Julia Schaap
Julia Schaap Bizarre Bekentenis 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Demi (24): ‘Ik heb een nieuwe vriend, maar ik ben nog niet over mijn ex heen’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op de verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Demi* (24), die nog niet over haar ex heen is, maar wel al een nieuwe liefde in haar leven heeft.

Hi Demi, kan jij iets meer vertellen over jouw situatie?

“Toen ik net 23 was verbrak mijn ex de relatie. Hoewel ik er een hele lange tijd enorm mee zat, vond ik het na ruim een jaar genoeg geweest en begon ik met daten. Ik leerde al snel Sven* kennen en het klikte meteen. Sinds een paar maanden heb ik een relatie met hem, waar ik heel blij mee ben. Hij is in tegenstelling tot mijn ex heel rustig en geduldig waardoor dit een perfecte match leek. Toch kwam ik er een paar weken geleden achter dat onze relatie misschien mooier lijkt, dan het eigenlijk is.”

Is er een probleem jullie relatie?

“Een paar weken geleden was ik op een dorpsfeestje, waar ik mijn ex tegenkwam. Ik had hem sinds ik Sven ken niet meer gesproken. Ik wilde me in eerste instantie volwassen opstellen en het gesprek was nogal oppervlakkig. Tot ik hem aan het einde van de avond weer tegenkwam en we weer hebben staan praten. Toen ik die dag erna wakker werd, had ik een soort steek in mijn hart. Alsof ik hem had laten lopen. Ik voelde me meteen schuldig en probeerde die gedachte uit mijn hoofd te zetten. Nu we een aantal weken verder zijn, denk ik steeds vaker dat ik misschien liever bij mijn ex wil zijn.”

Heb je enig idee wat je nu het beste kan doen?

“Begrijp mij niet verkeerd, ik hou van Sven en hoop op een toekomst met hem samen. Toch voelt het alsof ik het niet goed heb afgesloten met mijn ex. De reden van de breuk was dat we weinig tijd hadden voor elkaar, waardoor we op een nette manier met de break-up omgingen. Een eerste liefde slijt nooit helemaal heb ik het idee en ik moet hem gewoon vergeten. Ik wil Sven geen pijn doen en ik ben oprecht enorm gelukkig met hem, ondanks dat ik soms nog aan mijn ex denk.”

 

Wil je ook (anoniem) je verhaal kwijt? Stuur ons een mail via [email protected].

*De echte namen zijn bekend bij de redactie.

Anne-May (23): ‘Ik wilde niet studeren, nu vindt mijn vader mij een mislukkeling’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.