Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 29 jun 2021
Leestijd: 5 minuten

Nieuw op Netflix: deze films en series verschijnen in juli

Nu we steeds meer dingen mogen doen, hebben we minder tijd om op de bank te hangen en een fijne serie of film op Netflix te kijken. Toch komt Netflix juist in juli met een hele lading nieuwe series, films en documentaires. In juli gaan er maar liefst 91 titels toegevoegd worden.

We zetten de elf beste titels op een rij.

1. Vikings (seizoen 6B)

Iedereen met een abonnement op Ziggo Films & Series heeft ‘em al kunnen zien, maar nu komt het tweede deel van seizoen zes ook naar Netflix. Dat is goed, en slecht nieuws. Dit zijn namelijk ook meteen de laatste tien afleveringen van de populaire serie. Gelukkig is Netflix al bezig met een Vikings spin-off. Meer daarover, lees en zie je hier.

Vikings (seizoen 6B) staat vanaf 1 juli op Netflix

2. Atypical (seizoen 4)

Sam is een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum. Dit maakt het gewone leven een behoorlijke uitdaging voor hem. Wat daarbij niet helpt is dat het ook niet zo lekker loopt binnen zijn familie. Volwassen worden is al lastig genoeg, maar voor Sam is het nog veel moeilijker. Het is een weg met vallen en opstaan, maar wel eentje die leidt tot een mooiere toekomst. In seizoen vier hervatten we deze hartverwarmende reis

Atypical (seizoen 4) staat vanaf 9 juli op Netflix

3. Heist

Een geslaagde overval vereist veel planning, kennis en middelen. Althans, meestal. Soms slagen doodgewone mensen erin om (bijna) weg te komen met buitengewone overvallen. In de Netflix documentaire Heist gaat het om die bijzonder en vaak bizarre verhalen.

Heist staat vanaf 14 juli op Netflix

4. Explained (seizoen 3)

In de Netflix documentaire serie Explained wordt uitgelegd hoe dingen werken. Van het vrouwelijk orgasme tot crypto en van DNA tot sektes. In de eerste twee seizoen kwamen een hoop verschillende onderwerpen voorbij, maar de koek is nog niet op. deze maand verschijnt het derde seizoen met nog meer vragen en antwoorden.

Explained (seizoen 3) staat vanaf 16 juli op Netflix

5. Suits (seizoen 9)

Niet alleen het slotstuk van Vikings verschijnt binnenkort op Netflix, ook het laatste seizoen van Suits komt deze maand naar de streamingdienst. Nog één keer zien we de briljante Harvey Specter aan het werk en ook Mike komt nog even voorbij. Toch wel het einde van een tijdperk.

Suits (seizoen 9) staat vanaf 17 juli op Netflix

6. Sexy Beasts

Datingshows kunnen soms bizarre televisie opleveren, maar Netflix tilt dit met Sexy Beasts naar een nog veel hoger niveau. In dit datingprogramma worden de deelnemers door grimeurs omgetoverd tot monsters. Ze hebben dus geen idee hoe hun date eruit ziet. Een zeer interessant sociaal experiment dat ongetwijfeld tot interessante inzichten gaat leiden. Meer daarover, lees je hier.

Sexy Beasts staan vanaf 21 juli op Netflix

7. Sky Rojo (seizoen 2)

Fan van La Casa de Papel en Quentin Tarantino? Dan mag je Sky Rojo niet missen. De maker van eerste genoemde serie staat namelijk ook aan het roer van deze serie die niet had misstaan op het cv van Tarantino. In Sky Rojo nemen drie vrouwen die jarenlang zijn uitgebuit het heft in eigen hand. Het bordeel waar ze werken is daar niet zo blij mee, dus het drietal slaat op de vlucht. Vervolgens ontstaat een doldwaze klopjacht door Spanje. Pulp van hoog niveau, en daar gaan we in seizoen twee gewoon meer door.

Sky Rojo (seizoen 2) staat vanaf 23 juli op Netflix

8. The Movies That Made Us (seizoen 2)

Sommige films vergeet je nooit meer. Ze zijn een onderdeel van je jeugd en hebben inmiddels een ware cultstatus verworven. Precies die films wil Netflix extra in het zonnetje zetten. In The Movies That Made Us wordt samen met acteurs, regisseurs en insiders teruggekeken op iconische blockbusters uit het verleden. In seizoen twee zijn dat Elf en The Nightmare Before Christmas.

The Movies That Made Us (seizoen 2) staat vanaf 23 juli op Netflix

9. Outer Banks (seizoen 2)

In deze spannende tienerserie reizen we af naar North Carolina. Hier volgen we een groep jongeren die na een storm een gezonken schip vinden. Daar vinden ze aanwijzingen die lijken te leiden naar een schat. Die zoektocht wordt echter wel lastig gemaakt door een strijd in de sociale lagen en een overijverige sheriff. Gelukkig is er aan doorzettingsvermogen geen gebrek en wordt de zoektocht hervat in het tweede seizoen.

Outer Banks (seizoen 2) staat vanaf 30 juli op Netflix

10. The Last Mercenary

Hij wordt in oktober 61 jaar, maar Jean-Claude van Damme blijft gewoon doen waar hij goed in is: schitteren in keiharde actiefilms. Ditmaal heeft hij zich door Netflix laten overtuigen tot een Franstalig uitstapje. In The Last Mercenary speelt Van Damme een voormalig geheim agent die zijn zoon te hulp moet schieten. Deze wordt namelijk achtervolgt door de politie en mafia nadat hij onterecht is beschuldigd van wapen- en drugssmokkel.

The Last Mercenary staat vanaf 30 juli op Netflix

11. How to Sell Drugs Online (Fast) (seizoen 3)

In het eerste seizoen van deze Duitse Netflix Original zagen we hoe de nerdy Mortiz uitgroeide tot de drugshandelaar van de toekomst. Dit deed hij door ecstasy te verkopen via het internet. Een plan dat in eerste instantie briljant werkt, maar als snel neemt de duister kant het over. Inmiddels is er echt geen weg meer terug en moet Moritz zich in het derde seizoen staande houden in de harde drugswereld.

How to Sell Drugs Online (Fast) (seizoen 3) verschijnt ergens in juli op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.