Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 5 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Too cute: Nobu Hotel Ibiza Bay opent Dog Spa

Luxe boutiquehotel Nobu Ibiza Bay opent een hondenspa. Ja, je leest het goed, voor je hond! Omdat steeds meer mensen met hun huisdieren reizen, leek het ze een goed idee om hun nieuwe (ietwat harige) gasten net zo te behandelen als de menselijke variant.

Dog Spa(w) op Ibiza

Het speciale hondenpakket kost 45 euro en bestaat uit een vochtinbrengende pootmassage, een ontspannende gezichtsbehandeling, een volledige lichaamsbehandeling en een doggie-latte om de dag mee af te sluiten. De producten die ze gebruiken voor de behandelingen zijn allemaal 100 % natuurlijk, zodat geen kwaad kan voor je trouwe viervoetertje. Daarnaast loopt je hond ook nog eens super zen de spa uit – dat hopen we dan maar. Het ziet er in elk geval heel erg schattig uit..

Nobu

Asielhondjes in de spa

Nobu Ibiza Bay is het eerste hotel in de Balearen dat gespecialiseerde behandelingen voor honden aanbiedt in de spa. En om de lancering te vieren, nodigde het hotel de honden van het Ibiziaanse dierenasiel Sa Coma uit voor een dagje wellness. Nobu zal ook beginnen met het inzamelen van geld zodat Sa Coma haar faciliteiten kan verbeteren. En om iedereen te bedanken die dit jaar een hondje uit het asiel meeneemt, geeft Nobu Ibiza Bay 20 % korting in de spa voor zowel het nieuwe baasje als de hond. Ga jij het liefst altijd met je viervoeter op vakantie? Dan is dit adresje een mooie toevoeging aan je to go-lijstje!

Dog wear

Wil je dat je hond er ook nog eens stijlvol bijloopt? Dan kun je aankomende herfst shoppen bij Arket voor de meest schattige jasjes, halsbanden en stijlvol speelgoed.

Sant Antoni de Portmany (Ibiza) is de perfecte bestemming voor een week winterzon

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.