Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 6 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

North of Kanye? North gaat verkleed als haar vader en we zien letterlijk geen verschil

We hoeven jullie niet nog 10 keer te vertellen dat we fan zijn van het TikTok-account van North West en moeder Kim. De 9-jarige dochter van Kim en Kanye is een waar fenomeen op ‘t internet en ze bedenkt elke week wel weer wat grappigs. Deze keer gaat ze verkleed als haar vader en doet ze een sketch samen met haar moeder over ‘falling in love’. Ook erg supportive van haar moeder, aangezien zij net uit een nare scheiding komt met Kanye himself. Maar alles voor je dochter, toch?

North is hetzelfde als vader Kanye

Dat de oudste dochter West een vrouwelijke kopie is van haar vader dat is al langer duidelijk. Het creatieve en bijzondere karakter, de gezichtsuitdrukkingen en het muzikale talent heeft ze ook van hem geërfd. Dat weet ze inmiddels zelf ook wel en zoekt dan ook graag alle randjes op. Ze post dan ook een TikTok-video samen met moeder Kim, waarin ze doet alsof ze haar vader is. Beetje gek voor Kim lijkt ons, maar zoals we al eerder zeiden, alles voor je dochter toch?

@kimandnorth

♬ Bound – Asawa ni mae

Ze poseren samen op het nummer ‘Bound’, Kim als haar iconische zelf en North als haar vader. We zijn benieuwd wat Kanye hier van vindt.

North danste eerder op het nummer 1001 Nights van de Nederlandse groep Ch!pz, iets wat ook veel werd opgepikt door de media. De Nederlandse popgroep kreeg gelijk weer een kleine boost, iets wat ze natuurlijk zelf ontzettend leuk vinden.

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.